fbq
Muistatko? Tämä kolmiodraama teki Maisa Torpasta kohublondin: Viestittely kiekkomiehen kanssa ajoi Satu Tuomiston avoliiton kriisiin – Maisalle satoi uhkauksia: "Sinusta tulee seuraava Johanna Tukiainen" | Seiska
Kotimaa
09.11.2021 18:31
Teksti: Seiskan arkisto|Kuvat: Seiskan toimitus
Maisa Torpa
Muistatko? Tämä kolmiodraama teki Maisa Torpasta kohublondin: Viestittely kiekkomiehen kanssa ajoi Satu Tuomiston avoliiton kriisiin – Maisalle satoi uhkauksia: "Sinusta tulee seuraava Johanna Tukiainen"
Kotimaa
09.11.2021 18:31
Teksti: Seiskan arkisto|Kuvat: Seiskan toimitus

Runsaat kymmenen vuotta sitten Miss Bikini -kisan voittoon yltänyt nuori kaunotar, Maisa Torppa, oli vielä "ai kuka" suurimmalle osalle suomalaisista. Tilanne muuttui äkisti, sillä Maisa tempautui mukaan ihmissuhdedraamaan, joka sai nykymittapuulla arvioiden jopa myrkyllisiä piirteitä.

Seiska kertoi kesäkuussa 2011, että tuolloin jo ammattilaiskaukalot jättäneen kiekkoilija Pasi Nielikäisen, 37, ja missi Satu Tuomiston, 25, avoliitto oli ajautunut selvitystilaan.

Satu
Satu Tuomisto ja tyylinäyte yli vuosikymmenen takaa. 

Yksi ongelma oli Pasin ankara mustasukkaisuus kaunottarestaan. Toisaalta Sadulle oli paljastunut, että Pasi oli lähetellyt tekstiviestejä vieraalle naiselle nimeltä Maisa. 

Seiskan ottaessa Maisaan yhteyttä, tuolloin vasta 20-vuotias missikaunotar kertoi iloisesti, että kaikki mistä kaupungilla on huhuttu, pitää paikkansa. 

- Kyllä sain häneltä viestejä joskus viime talvena (2011). En nyt halua välttämättä kertoa [viestien sisällöstä], mutta Pasi pyysi minua muun muassa soittamaan hänelle.

Sitten Maisa sanoi, yhä iloisesti, että hän oli ollut asian tiimoilta yhteydessä myös Satuun.

- Satu soitti minulle, ja hän pyysi minua lukemaan näitä Pasin lähettämiä viestejä. Satu varmaan suuttui siksi, että Pasi oli väittänyt Sadulle, ettei koskaan lähettänyt minulle viestejä.

Satu
Sadun ja Pasin suhdekriisi kiihtyi eksällä 2011. Pian edessä oli ero. 

Uhkailua

Seiska tiedustelee häneltä, milloin hän kuuli viimeksi Pasista.

- Viimeksi eilen. Hän uhkasi raportoida iltapäivälehdelle, joka "tekisi minusta seuraavan Johanna Tukiaisen".

Lisäksi Pasi oli uhannut Maisaa oikeudella. 

Iltapäivälehteen päätyi Maisan sijaan lopulta Pasi Nielikäinen itse 

Syyskuussa 2011 Pasi kertoi Iltalehdessä, että ero on totta, ja Satu lähtenyt pariskunnan yhteisestä kodista Espoosta.

- Ero ei ole koskaan kiva asia, mutta enempää en puhu yksityisasioistani enkä asumisistani.

Pasin ja Sadun erokohu laantui nopeasti ja molemmat jatkoivat elämää tahoillaan. Maisasta oli sen sijaan tuleva yksi Suomen puhutuimmista mediapersoonista. Ensimmäiset tahdit mediarummutusta kuultiin vuonna 2016, kun Pasin ja Sadun viestikohu oli jo pölyyntynyt muisto vain.

Lue myös: Satu Tuomisto viihtyy haulikon kanssa metsässä: ”Linnustaminen on suosikkilajini!” – katso kuvat ja herkulliset riistareseptit

Maisan elämään asteli menevän oloinen nuori vauhtiveikko, joka esitteli itsensä Jari-Matiksi. Rakkaustarina rallitähti Latvalan kanssa sai alkunsa.

Maisa
Mediapersoona. Miss Bikini -ajoista huomattavasti uhkeutunut Maisa kesällä 2016.

 

Lue lisää Seiskan juttuja Maisasta klikkaamalla tästä!