fbq
Kotimaa
27.10.2021 22:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Nelonen
Jaakko Parikka
Muistatko Hottiksiin ja Temppareihin osallistuneen Pihtari-Jaakon? Esimieheksi edennyttä lihaskimppua ei ole tunnistaa – katso kuvat!
Kotimaa
27.10.2021 22:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Nelonen

Hottisten toiselta sekä Temptation Islandin kolmannelta tuotantokaudelta muistettava Pihtari-Jaakko, eli Jaakko Parikka, 30, on muuttunut ulkoisesti sitten televisiossa nähdyn.

Jaakon Instagram-kuvia katsoessa katse kiinnittyy ensinnäkin tämän hiuksiin, joita lyhyestä tai olemattomasta kuontalostaan muistettavalla miehellä ei aikoinaan realitysarjoissa seikkailessaan ollut.

Lue myös: Huh, mikä kroppa! Temptation Islandin Pihtari-Jaakko alastonkuvissa - katso ja kuolaa!

Pihtari-Jaakko
Jaakko keräsi runsaasti lihasmassaa Hottisten ja Temppareiden välissä. Tällaisena körmynä sinkkuna sarjaan osallistunut mies nähtiin Temppareiden kuvauksissa Thaimaassa loppuvuodesta 2016.

Nykyäänkin mies on raamikas, mutta uusimmissa Instagram-otoksissa miehen päällä ei näy takavuosien tavoin hihattomia paitoja.

Päinvastoin, Jaakko on useassa kuvassa pukeutunut tyylikkäisiin pukuihin. Tyylimuutos saattaa ainakin osittain juontaa juurensa Jaakon nykyiseen ammattiin, hän on nimittäin menestyvä kiinteistönvälittäjä sekä myyntipäälikkö Habita Oy:lla.

- Uus työsopimus allekirjoitettu ja 1.9 alkaen toimin Habita Pirkanmaan myyntipäällikkönä, Jaakko hehkutti elokuussa.

Lue myös: Huh, mikä muodonmuutos – Muistatko TIS-Atson? Tältä Temppareissa sulostuttanut unelmavävy näyttää nyt!

Maaliskuussa Jaakko puolestaan hehkutti silloin sitä, että oli läpäissyt haastavan LKV-kokeen, joka mahdollistaa laillistettuna kiinteistönvälittäjänä toimimisen.

 

Ei Jaakkokaan sentään aina pukuihin pukeudu, taannoin syyskuussa hän jakoi jopa hieman rock-henkisen kuvaparin itsestään. 

-On jo kiinteistökuningatar, kiinteistönvälityksen cheek ja vaikka mitä. Mää oon vaan Jaakko, hän alusti ja hehkutti ennätysmyyntiään.