Katso videot!

Mr. Finland -suosikki Lauri Mäntysalo pääsee juhannuksena muotimaailman katseiden alle: Haluan kansainvälisen uran!

Kotimaa | 11.05.2021 17:04

Viime vuonna Seiskan Mr. Finland -lukijaäänestyksen ylivoimaisesti voittanut Lauri Mäntysalo, 23, valmistautuu maailman suurimpaan miesmallikisaan. Hänet nähdään kesäkuussa Mister Globe -kilpailussa, joka järjestetään ensi kertaa etäyhteydellä.

Lauri on valmistautunut Mister Globe -kisaan poikkeusoloissa. Kun kuntosalit ovat kiinni, urho on joutunut trimmaamaan kroppaansa metsässä lenkkeillen ja kotona.

– Kun ei ole voinut mennä salille, on ollut pakko tehdä kotitreeniä. Olenkin nostellut vain painoja ja tehnyt ihan peruspunnerruksia. Harrastan myös enduroa, se on ollut hyvää lisätreeniä.

Lue myös: Rakkaus roihahti uimarannalla! Missikaunottaren kanssa seurusteleva Mr. Finland -kisaaja Lauri Mäntysalo mustasukkaisuudesta: Nakuilu on osa työtä!

Kansainväliseen kisatapahtumaan osallistuu kymmenien maiden edustajia ympäri maailmaa. Valokuvaajat ja muotimaailman vaikuttajat seuraavat kilpailua tarkkaan, joten sitä kautta on mahdollisuus solmia kansainvälisiä kontakteja muotimaailmaan. Tämä on myös Laurin tavoitteena.

– Huippua olisi, jos esimerkiksi Calvin Klein bongaisi minut ja pääsisin heidän mainoskasvokseen. Haluaisin saada kansainvälisen uran.

Laurin tavoitteena on tehdä myös työtä kiusaamista vastaan. – Essi on perustanut Tuu Messiin -kampanjan kaikkea kiusaamista ja syrjäytymistä vastaan. Meillä on tarkoituksena mennä kouluihin puhumaan asiasta.
Laurin tavoitteena on tehdä myös työtä kiusaamista vastaan. – Essi on perustanut Tuu Messiin -kampanjan kaikkea kiusaamista ja syrjäytymistä vastaan. Meillä on tarkoituksena mennä kouluihin puhumaan asiasta.

Lue myös: Riitoja siivoamisesta! Mr. Finland -suosikki Lauri Mäntysalo yhteiselosta missi-Essin kanssa: Teen mieluummin miehisempiä asioita

Aito ja ystävällinen

Koska kisa järjestetään ensimmäistä kertaa etäyhteyden avulla, ei Lauri vielä tiedä mitä kaikkea kilpailu tuo tullessaan.

Juhannuksena finaaliin huipentuvassa kilpailussa mitataan kilpailijan taitoja muun muassa mallintöistä isännyyksiin. Luontevaan esiintymiseen, sosiaalisuuteen ja kansainvälisyyteen kiinnitetään erityistä huomiota.

– Uskoisin, että nuo juuri ovatkin vahvuuteni. Olen sanavalmis, aito ja ystävällinen. Hyvä tyyppi kuvaa minua parhaiten. Toivon, että olen kärkikolmikossa, Lauri hymyilee.

Lue myös: Missirakas Essi Tähkä vinkkailee häistä! Mr. Finland -komistus Lauri Mäntysalo: Toiveissa perhe ja pari lasta

Autot kiinnostavat

Komearaaminen Lauri ei ole kunnostautunut pelkästään mallimaailmassa. Hän on myös osaomistajana autoalan yrityksessä, ja tähtäimessä on ostaa yritys kokonaan itselle.

– Tällä hetkellä ammattinimikkeeni on myyntiedustaja. Olen käynyt lukion, ja sen jälkeen hain kauppakorkeakouluun useita kertoja. Pääasiallisesti olen ihan omalla sosiaalisuudella ja työkokemuksella päässyt urallani eteenpäin.

Vaikka Lauri ikänsä puolesta voisi hyvin olla vielä kokopäiväinen opiskelija, hän ei aio palata enää koulunpenkille.

– En enää edes pystyisi lähtemään opiskelemaan viideksi vuodeksi, ja valmistuttuani päätyisin kuitenkin tälle samalle alalle eli myyntiin ja autoihin. Toki, jos kaikki menisikin yhtäkkiä plörinäksi, niin sitten voisin harkita asiaa, Lauri pohtii.

Katso Laurin ja Essi-rakkaan kotiesittely Seiska Klubista!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Formulat vaihtuivat villisikoihin! Mika Salo esittelee Tallinnan-kotinsa!

Katso video!

Putouksen sketsihahmo Tanhupallo Seiskalle perheestään: Äitini on Miss Universum ykskytseitsemän! Katso video!

Katso video!

Teemu Virtanen teki sen! Historiaa tehnyt lahtelainen lykki rullasuksilla koko Suomen halki – lunasti heti lupauksensa 1604 kilometrin jättiurakan jälkeen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!