fbqMitä söpöstelyä! Sara Chafak julkaisi kesäisen yhteiskuvan Jeffrey-rakkaan kanssa - dramaattinen kuvateksti: "Haluan pitää sen sellaisena.." | Seiska
Kotimaa
27.11.2021 14:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Sara Chafak ja Jeffrey Lawman
Mitä söpöstelyä! Sara Chafak julkaisi kesäisen yhteiskuvan Jeffrey-rakkaan kanssa - dramaattinen kuvateksti: "Haluan pitää sen sellaisena.."
Kotimaa
27.11.2021 14:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Seiska uutisoi aiemmin syksyllä vuoden 2012 Miss Suomen Sara Chafakin sekä Love Island Suomen ensimmäisen kauden voittaja Jeffrey Lawmanin, 26, muuttaneen uuteen kotiin. He hankkivat myös koiranpennun.

- Syksy on lähtenyt hyvin käyntiin. Ollaan puskettu duunia ja nautittu elämästä, Sara kertoi Seiskalle Miss Helsinki -Finaalissa.

Lue myös: Sara Chafakin ja Jeffrey-rakkaan suhde syvenee – uusi koti ja koiranpentu

Sara palasi eilen perjantaina (26.11.) julkaistulla kuvalla kesäisiin tunnelmiin. Kuvassa Sara ja Jeffrey ovat mitä ilmeisimmin veneessä, jossa lippispäinen Jeffrey pussaa onnellisen näköistä kaunotarta poskelle. 

- Haluan pitää sen sellaisena kuin se on, niin et voi koskaan sanoa ”miten se oli ennen”, Sara herkistelee kuvatekstissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Kesäisestä otoksesta ovat tykänneet muun muassa Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä mediapersoona Maria Veitola


- Hieno pari, yksi seuraaja kehaisee.


- Ihana kuva, toinen kirjoittaa kolmen sydämen kanssa.

Sara ja Jeffrey ajautuivat kesällä erohuhujen keskelle. Pariskunnan kumpikin osapuoli oli esimerkiksi tahoillaan poistanut yhteiskuvat omilta Instagram-tileiltään. Kuvat kuitenkin palasivat molempien some-tileille ja pariskunta on julkaissut yhteisiä otoksia pitkin tätä syksyäkin.

Lue myös: Sara Chafak ja Jeffrey Lawman: Shokkiero?! Somekäytös muuttui rajusti - Sara ei kiistä eroa