fbq
Metti ja Mikael Forssell

Mitä ihmettä? Mikael Forssell läiskii Mettiä pepulle - video!

Muotibloggaaja Metti Forssell, 31, julkaisi torstaina Tiktok-videon, jossa hänen Mikael-miehensä hamuaa vaimonsa takapuolta.

Metti puuhailee videolla arkisia askareita, kun yllättäen hänen futarirakkaansa Mikael Forssell, 41, pölähtää paikalle läiskimään puolisoaan takapuolelle.

Keittiön saarekkeen äärellä papereitaan selaileva Metti säikähtää miehensä yllättävää hyökkäystä. Hän purskahtaa läpsäisyn jälkeen nauruun.

Seuraavassa hetkessä Metti sisustaa perheen kotia. Hän kumartuu asettelemaan kynttilää olohuoneen pöydälle. Mikael pujahtaa paikalle ja läiskäisee vaimoaan kaksin käsin pepulle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Metti Forssell matkusti Espanjaan ilman Mikael-rakastaan: ”Valitettavasti…”

Kun Mikael rynnistää paikalle kolmannen kerran, Metti ehtii hyökkäämään miehensä kimppuun aiemmin. Hän iskee Mikaelia leikillisesti huovalla kasvoihin. Iskun voimasta Mikael kaatuu selkä edellä olohuoneen sohvalle.

Video on näytelty, eikä pariskunta niin sanotusti kahakoi keskenään tosissaan. Videon oheen on kirjoitettu englanninkielinen teksti: Kun pidät kotona legginssejä.

Myös Mikael on julkaissut samaisen videon omalla Instagram-tilillään.

- Kuka tiesi, että teoilla olisi vaimoni kanssa seuraukset, Mikael kirjoittaa englanniksi.

Metti on julkaissut Tiktok-kanavalleen myös muita videoita, jossa hän hassuttelee miehensä kanssa arkisten puuhien parissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eräällä videolla Metti ilmaisee tyytymättömyytensä, kun Mikael haluaisi katsella televisiosta jalkapallopeliä lasten mentyä nukkumaan. Toisella videolla Mikael on ilmaissut halunsa kutsua tupaantulijaisjuhliin ystävänsä, joka on edellisissä juhlissa läikyttänyt punaviiniä perheen valkealle matolle. Metti ei ole innoissaan ajatuksesta.

Metti Forssellin kannustus jää vaille kiitosta - Miklu armottomana: "Lämmin käsi on hyvä tunnustus"

Metti ja Mikael ovat leikkisän somekuittailunsa lisäksi tulleet tutuksi myös oikeista riidoistaan. Seiska todisti syksyllä kun pariskunta räyhäsi toisilleen keskellä helsinkiläistä katua. Aviopari on pauhannut keskenään julkisesti aiemminkin.

Metti ja Mikael ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 lähtien.