Missirakas Essi Tähkä vinkkailee häistä! Mr. Finland -komistus Lauri Mäntysalo: Toiveissa perhe ja pari lasta

Kotimaa | 09.05.2021 20:03

Viime vuonna Seiskan Mr. Finland -lukijaäänestyksen ylivoimaisesti voittanut Lauri Mäntysalo, 23, päätti viime syksynä edetä parisuhteessaan kuvankauniin Essi Tähkän, 24, kanssa, kun nuoripari osti yhteisen asunnon Raisiosta.

– Meillä on nyt kiva, yhdessä kerroksessa oleva 81-neliöinen rivitaloasunto, jossa on iso terassi. Sisustaminen on ollut helppoa, sillä meillä on samanlaiset mieltymykset, Lauri kertoo.

Komistusta ja kaunotarta yhdistää kauneuskilpailutausta, sillä Essi osallistui Miss EW -luomumissikisaan, jossa sijoittui toiseksi perintöprinsessaksi.

Lue myös: Rakkaus roihahti uimarannalla! Missikaunottaren kanssa seurusteleva Mr. Finland -kisaaja Lauri Mäntysalo mustasukkaisuudesta: Nakuilu on osa työtä!

Kihlat aikanaan

Kodin runsaille neliöille on tarvetta, sillä nuorenparin elämää vauhdittaa viisikuinen Miki-koira. Miki on rodultaan jakutianlaika, ja se vaatii paljon liikuntaa ja aktiviteetteja.

– Miki on älykäs ja hienon näköinen. Käymme Essin kanssa paljon luonnossa vaeltamassa ja retkeilemässä, senkin puolesta tämä rotu on meille sopiva. Meille molemmille luonto on todella tärkeä. Sielu lepää, kun menee metsään kävelemään.

Lue myös: Riitoja siivoamisesta! Mr. Finland -suosikki Lauri Mäntysalo yhteiselosta missi-Essin kanssa: Teen mieluummin miehisempiä asioita

Tällä hetkellä avopari on tyytyväinen elämäänsä nelijalkaisen vipeltäjän kanssa, eikä lapsista ole ollut vielä puhetta. Myöskään kihlat tai häät eivät ole ajankohtaisia.

– Kihlat tulevat aikanaan, sillä haluamme kyllä naimisiinkin jossain vaiheessa. Mutta ei tässä vielä mikään kiire ole. Essi tosin jo välillä vinkkailee, että niiden häidenkin pitäisi sitten jossain vaiheessa tapahtua, Lauri nauraa.

Odotan tulevaisuutta

Lauri haaveilee pääsevänsä tulevana kesänä Norjaan Lofooteille vaeltamaan. Myös pidemmän ajan tulevaisuuden haaveet ovat selkeänä mielessä.

– Toivon, että saisimme perheen ja pari lasta. Haaveissani olisin saanut menestystä mallimaailmassa, ja oma autoalan yritys pyörisi hyvin. Olisi hieno omakotitalo rannalla ja vene. Vanhat kaverit olisivat yhä elämässäni mukana.

– Olen innokas ja toiveikas tulevaisuuden suhteen. Olen tosin myös kärsimätön, enkä malttaisi odottaa, mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan.

Katso Laurin ja Essin kotiesittely Seiska Klubista!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!