Katso kuva!
Sanni

Missä kypärä?! Poppari Sanni viiletti Helsingin katuja sähköpotkulaudalla – kuva!

Kotimaa | 24.07.2021 08:27

Poppari Sanni bongattiin viime viikon lopulla viilettämästä Helsingin katuja sähköpotkulaudalla.

– Sanni pisteli skuutilla menemään ilman kypärää. Onneksi laulaja ei kuitenkaan ajanut moneen muun tavoin kävelytiellä, Seiskalle supistaan.

Sanni

Lue myös: Nyt se on virallista! Shirly Karvinen julkaisi avoimen rakkaudentunnustuksen Sannille - laulajatähdeltä kaikenkertova reaktio

Suhde

Sannin ja radiojuontaja-missi Shirly Karvisen suhde on ollut jo viime syksystä lähtien monien huulilla, kun Seiska paljasti kaksikon pussailleen baarissa viime marraskuussa.

Mysteeri romanssihuhujen ympärillä ratkesi, kun Shirly julkaisi pusukuvan Sannin kanssa ja antoi haastattelun seksuaalisesta suuntautumisestaan.

– Annoin itselleni ensimmäistä kertaa oikeasti luvan miettiä muita vaihtoehtoja. Tärkeintä koko prosessissa oli, että oppisin tuntemaan itseni. Mutta pelkästään se, että annoin itselleni hypoteettisesti luvan ihastua myös naiseen, vapautti jotakin, Shirly kertoi Me Naiset -lehdelle kesäkuussa.

Lue myös: Sannin kanssa viihtyvä Shirly Karvinen avoimena rakkauselämästään Me Naisissa: "Ihastuminen naiseen vapautti jotakin"

Heinäkuun alussa Pride-viikon lauantaina Shirly julkaisi Instagram-videotarinassaan romanttisen yhteiskuvan, jossa Sanni on painanut huulensa ex-missin poskea vasten ja Shirly hymyilee artistin otteessa leveästi. Molemmat olivat pukeutuneet ravintolan terassilla otetussa kuvassa valkoiseen.

Lue myös: Ensimmäinen pusukuva! Shirly Karvinen kiehnäsi Sannin kanssa rakkautta hehkuen ravintolan terassilla

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!