Sunneva Kantola ja Nicole Söderström

Miss Suomi -kohussa uusi käänne! Missiorganisaatiolta dramaattisia toimia: kuvat tuhottiin ja epäreiluudesta syyttänyt Nicole koki karun kohtalon - "Täysin tunteeton reaktio"

Kotimaa | 13.07.2021 20:25

Nicole Söderström ja Katariina Juselius ilmoittivat maanantaina (12.7.) jättäytyvänsä pois käynnissä olevasta Miss Suomi Allstars -kilpailusta.

Lue myös: Shokkikäänne: kaksi Miss Suomi -finalistia ulos kilpailusta!

Katariina kertoi omalla Instagram-sivullaan pohtineensa poistumista kisasta jo muutaman viikon ajan. Nicole taas avautui sosiaalisessa mediassa missiorganisaation epäoikeudenmukaisesta kohtelusta finalisteja kohtaan.

Nicolen pitkä avautuminen aiheesta nostatti hänen Instagram-tililleen viestitulvan, jossa useat ex-finalistin seuraajat tukivat häntä päätöksessä jättäytyä kisasta pois.

Nicole avautui Instagramissa kokemastaan epäoikeudenmukaisuudesta.
Nicole avautui Instagramissa kokemastaan epäoikeudenmukaisuudesta.

Kuvat poistuivat

Pian Nicolen ulostulon jälkeen tapahtui kuitenkin kummia, kun Miss Suomi-kilpailun viralliselta tililtä hävisivät yhtäkkiä kaikki Nicolen ja Katariinan aiemmin julkaistut valokuvat.

Kuvien joukossa oli niin yksittäisiä kuvia kaunottarista kuin ryhmäkuviakin, joissa esiintyi myös kisassa edelleen olevia finalisteja.

Lue lisää: ”Minua on kusetettu pahasti” - Miss Suomi -kisan keskeyttänyt Nicole Söderström lataa suorat sanat missiorganisaation toiminnasta - "Siellä vain valikoitiin ne lempparitytöt!"

Mielenkiintoinen yksityiskohta tilin toiminnassa on myös se, että Miss Suomi-tili ei enää seuraa Nicole Söderströmin henkilökohtaista Instagram-tiliä. Neutraalimmin kilpailusta ja poisjättäytymisestään kertonut Katariina Juselius sen sijaan löytyy vielä tilin seurattavista.

Seiska tavoitti Miss Suomi -kisoja luotsaavan Sunneva Sjögrenin kommentoimaan asiaa.

– Tämä on ihan normaali käytäntö, jos finaalista lähtee kaksi kilpailijaa pois ja kahdeksan jatkaa, niin silloin otetaan niiden kahden kisaajan kuvat pois. Täysin normaali ja tunteeton reaktio, Sunneva selventää.

Sunneva ei osaa kuitenkaan antaa selkeää vastausta siihen, miksi Miss Suomi -kilpailun Instagram-tili seuraa ainoastaan toista pudokasta.

Miksi Miss Suomi-tili ei seuraa enää Nicolea?

– Hän ei ole finalisti.

Miksi tili sitten kuitenkin seuraa edelleen Katariina Juseliusta?

– Voi voi, pikkuisen menee nyt alta lipan nämä jutut..

– Ei ole mitään syytä, minä en ole käynyt sitä tekemässä, Sunneva vannoo.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Pasi Murto, Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!