fbq
Kotimaa
18.06.2021 12:05
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Matti Matikainen, Pasi Murto
Essi Unkuri
Miss Suomi -finalisti Essi Unkuri yllättää: roolisuoritus alkoholisoituneena sotamiehenä!
Kotimaa
18.06.2021 12:05
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Matti Matikainen, Pasi Murto

Miss Suomi All Star -kauden finalisti Essi Unkuri osallistui missikilpailuun ensimmäisen kerran vuonna 2017. Seiska pääsi jututtamaan missiä uuteen missikotiin.

Lue myös: Kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Uhkea Essi Unkuri viettelee Dubain lämmössä – ”Aurinkoa on tullut otettua”

Miss Suomi -finalistit Essi Unkuri ja Sonja Länsivuori esittelevät Seiskalle missikodin!

Haaveissa unelmarooli

Koko lapsuutensa teatteria harrastanut missifinalisti on näytellyt useassa Biisonimafian tuottamassa lyhytelokuvassa. Juontotöitäkin tehnyt Essi kertoo, että unelmien työpaikka löytyisi Posse-ohjelmasta.

– Se yhdistäisi sketsien tekemisen ja juontotyöt todella hyvin. Se olisi ihan unelmapestini, Essi summaa.

Ei pönöttämistä

Alkuvuodesta Essi oli mukana kotimaisen The Creeps -elokuvan kuvauksissa, joissa hän sai omien sanojensa mukaan käyttää koko taitorepertuaariaan. Kauhukomedia ilmestyy katsottavaksi joulukuussa. 

– Hahmoni oli todella haastava rooli. Pääsin todella eläytymään tarinaan, kun siinä oli sitä draaman kaarta. Voin sanoa, että roolihahmollani ei mennyt ehkä kaikki ihan putkeen. Ei ollut todellakaan mitään pönöttämistä, hän kuvailee.

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Essi Unkuri edusti ensi kertaa Viljaminsa kanssa - "Olemme edenneet nopeasti"

Essi Unkuri
Essi missikodin tupaantuliaisissa tupariherkkujen kera.

Häikäisi sotamiehenä

Mielenkiintoisimmaksi roolisuorituksekseen Essi kertoo näytelmäroolin, jossa missifinalistin hahmo oli sodasta palannut mies. Roolisuoritusta varten Essi maskeerattiin parran ja armeijavaatteiden kera.

– Hän oli hieman seonnut sodasta. Se rooli oli niin kaukana omasta persoonastani, kun hahmolla oli alkoholiongelmaa ja kiroili paljon. Vanhempani ja pikkuveljeni olivat vielä yleisössä katsomassa, Essi naureskelee.

Lue myös: Missikaunottaret Essi Unkuri ja Beata Papp laittoivat hynttyyt yhteen: Miehiltä pääsy kielletty!