Katso kuvat!

Miss Plus Size 2017 Marjaana Lehtinen aloitti vajaa vuosi sitten elämäntaparemontin - julkaisi nyt hurjat kuvat muodonmuutoksestaan!

Kotimaa | 12.05.2021 19:01

Suomen ensimmäinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen julkaisi Instagram-tilillään hurjat muodonmuutoskuvat elämäntaparemontistaan. Aiemman somepäivityksensä perusteella Marjaana aloitti elämäntaparemontin vajaa vuosi sitten. 

Lue myös: Plusmissi Marjaana ihastuttaa kuumissa kuvissa: Nyt painoni on kohdallaan – katso!

Raskaita treenejä

Tuoreessa julkaisussaan missi kertoo, että elämäntaparemonttinsa myötä hänessä on muuttunut paljon muutakin kuin ulkonäkö.

Oon paljon energisempi, aikaansaavampi ja tuntuu että mun vuorokauteen on tullut lisää tunteja. Tätä oloa ei halua hukata! Marjaana iloitsee.

Marjaanan julkaiseman kuvaparin ensimmäisessä otoksessa missi tekee jalkakyykkyä valtavalla renkaalla, jonka päällä seisoo mitä ilmeisemmin Marjaanan kuntovalmentaja. Kuvan oikeassa kulmassa olevaa vaaleaa nuolta painamalla näet Marjaanan muutoskuvat. 

Lue myös: Plusmissi Marjaana harmistui: Lihavaa ihmistä pidetään tyhmänä!

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Muutoskuvissa Marjaana on laittanut vierekkäin kaksi kuvaa itsestään treenivaatteissa, joissa näkyy huomattava ulkoinen muutos, jonka elämäntaparemontti on mississä saanut aikaiseksi.

Molemmissa kuvissa kaunis vahva itseään arvostava mimmi. Muutos on avannut silmäni ja osaan iloita elämässä ihan pienistäkin asioista. Ja kyllä painoindeksillä mitattuna ylipainoinen, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Voin paremmin kuin koskaan - sekä ulkoisesti että sisäisesti! Marjaana muistuttaa.

Lue myös: Miss Plus Size Marjaana Lehtinen haluaa toimia esikuvana: Minua koulukiusattiin ylipainostani!

Jakaa oppinsa myös lapsilleen

Marjaana voitti Miss Plus Size -kilpailun vuonna 2017. Seuravana vuonna Seiskalle antamassaan haastattelussa Marjaana kertoo, että hänellä on ollut aina rautainen itsetunto.

–  En ole antanut selluliitin tai silmäpussien pilata päivääni. Ylipaino ei ole koskaan hallinnut elämääni, vaikka olen saanut osakseni hyvin rajujakin kommentteja täysin tuntemattomilta ihmisiltä, Marjaana kommentoi tuolloin.

Lue myös: Missi Marjaana Lehtiselle tulvii perverssejä viestejä: Mies yritti ostaa sukatkin päältä!

Marjaana laihdutti ennen missivuottaan hurjat 80 kiloa muutamassa vuodessa. Haastattelussa hän kertoi myös, että ihmiset ovat suhtautuneet häneen eri tavalla painonpudotuksen jälkeen. Lapsilleen hän haluaakin opettaa, ettei ulkonäöllä saa olla vaikutusta siihen kuinka toista ihmistä kohtelee.

– Ennen ihmiset eivät katsoneet edes minuun päin, mutta nykyisin he lähestyvät ja tulevat juttelemaan. Tavallaan ymmärrän sellaisen käyttäytymisen, mutta olen tehnyt itselleni ja lapsilleni selväksi, ettei ketään pidä määritellä ulkonäön perusteella.

Lue myös: Kaikkien aikojen ensimmäinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen tyrmäävän upeana pitsialusvaatteissa! Jakaa nyt viiden kohdan listan itsevarmuuden kehittämiseksi - lue vinkit!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!