Miska Haakana

Miska Haakana tunnustautuu yrttihörhöksi – Hjallis kukoistaa tubettajan tomaattitarhassa

Kotimaa | 15.06.2021 08:24

Tubettaja Miska Haakana, 24, loihtii Seiskaa varten oman versionsa pizzasta.

– Kyllä se on erityinen hemmotteluruoka, jota mielelläni teen myös Alisalle kotona. Kuutena päivää viikossa syön terveellisesti, mutta seitsemäs vietetään herkutellen, Miska paljastaa.

Lue lisää: Miska Haakana syö terveellisesti kuutena päivänä viikossa – tähän ruokaan tubettajalla on erityinen suhde! Katso video!

Kotitaloustunti sytytti

Yläkouluikäisen Miskan päästessä kotitaloustunneille syttyi palo ruuanlaittoon. Pian tuli tavaksi kokata kavereille lahjakeittokirjan resepteistä.

– Tein ruokia kokeilumielessä. Tacosalaatti ja pataruuat, kuten chili con carne, ovat painuneet mieleeni nuoruudesta. Opettelin jo tuolloin maustamista.

Master Chefissä Miska sijoittui täpärästi kakkoseksi. Kisa myös toi uutta osaamista sisällöntuottajalle.
Master Chefissä Miska sijoittui täpärästi kakkoseksi. Kisa myös toi uutta osaamista sisällöntuottajalle.

 

Vaikka Miskan vanhemmat tekivätkin tuttuja kotiruokia, hän ei omassa keittiössään juuri välitä arkiruuista.

– Ne ovat vähän tylsiä. En ole koskaan tehnyt makaronilaatikkoa tai jauhelihakastiketta. Karjalanpaististakin kreikkalainen versio on paljon parempi.

Todellinen inhokkiruokakin kotikokilta löytyy.

– En ole koskaan pystynyt syömään maksaruokia. Ne ovat aivan kamalia.

– Kuivattu tarantella taitaa olla oudoin maistamani ruoka. Menisin Pelko-kerroin-ohjelmaan, jos se vielä joskus tulee, kotikokki paljastaa.
– Kuivattu tarantella taitaa olla oudoin maistamani ruoka. Menisin Pelko-kerroin-ohjelmaan, jos se vielä joskus tulee, kotikokki paljastaa.

Lue myös: Tämän takia Miska Haakana ei päästä Alisa-rakastaan keittiöön: ”Yritän hiljalleen päästä siitä tavasta eroon”

Olen nyt yrttihörhö

Tubettaja heittää höyryävän pizzansa koristeeksi tuoretta basilikaa. Hän kertoo nimenneensä kasvattamiaan yrttejä.

– Hommasin joskus basilikan, jonka nimesin Sergioksi. Huolenpitoyrityksistäni huolimatta se valitettavasti se kuoli.

– Vasta pitkän ajan kuluttua uskalsin antaa kasvatukselle uuden mahdollisuuden ja päätin alkaa yrttihörhöksi.

Uudet rehut ovat menestyneet, ja tubettajan Hjallis-niminen tomaattikin kukoistaa.

–  En ole koskaan tykännyt reseptien seuraamisesta, ja se vahvistui Master Chefissä entisestään, Miska toteaa.
–  En ole koskaan tykännyt reseptien seuraamisesta, ja se vahvistui Master Chefissä entisestään, Miska toteaa.

 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Matti Matikainen ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!