Katso kuva!
Mira Luoti

Mira Luoti ensimmäisessä yhteiskuvassa uuden musamogulirakkaansa kanssa: karkasivat yhdessä lemmenlomalle - katso!

Kotimaa | 23.09.2021 16:31

Laulaja Mira Luoti, 43, häikäisee ihanissa lomakuvissa, joita hän on julkaissut faniensa iloksi sosiaalisessa mediassa. Yhdessä kuvassa näkyy myös Miran uusi rakas, josta ei ole aiemmin nähty yhteiskuvia laulajakultansa kanssa.

Seiska uutisoi tammikuussa, että Miran ja Happoradio-yhtyeen kitaristin Mika ”AH” Haapasalon, 45, parisuhde oli päättynyt. Seiskan lähteiden mukaan pari oli ollut erossa jo useita kuukausia. Kaksikolla on yhteinen kouluikäinen lapsi.

Lue myös: Yllättävä kolmiodraama! Mira Luoti iski varatun perheenisän – rokkari vaihtui musamoguliin

Ex-avoparin lähipiirin mukaan ero tapahtui jo syksyllä, eikä kaikki sujunut Miran osalta mallikkaasti.

– Mira jätti Mikan tylysti lokakuun alussa. Pian selvisi, että hänellä oli jo uusi poikaystävä. Mira oli alkanut tapailla erään tunnetun levy-yhtiön johtajaa. Musiikkimoguli astui kuvioihin jo silloin, kun Mira oli vielä Mikan kanssa, Seiskalle kerrotaan.

Levypomon auto on ollut toistuvasti parkissa Miran asunnolla Itä-Helsingissä, usein myös yön yli. Kaksikkoa on bongattu myös romanttisilta päiväkävelyiltä.

–  Mies on Miraa muutaman vuoden nuorempi, mutta pukeutuu kuin teini. Naapurustossa onkin supistu Miran löytäneen nuoren miehen, lähipiiristä tiedetään.

Lue myös: Mira Luoti jätti Happoradio-kitaristi Mika Haapasalon tylysti – nyt laulajan kotona viihtyy levypomo

Karkasivat lemmenlomalle

PMMP-yhtyeestä muistettava Mira ja levypomo ovat sosiaalisen mediaan mukaan parhaillaan lomamatkalla ulkomailla. Suhde näyttäisi siis kukoistavan, ja molemmat ovat julkaisseet tänään torstaina (23.9.) omilla Instagram-tileillään kuvamateriaalia samalta kuntosalilta.

Mira innostui akrobaattisiin venytyksiin, jotka hän julkaisi Instagramin tarinat-osiossa. Musamies puolestaan nappasi salilta peilin kautta otetun selfien, jossa näyttäisi myös näkyvän Miran tatuoitua käsivartta. 

Muutama päivä sitten Mira julkaisi myös pariskunnasta ensimmäisen yhteiskuvan, joka on otettu rannalla. Iltahämärän aikaan otetussa varjokuvassa Mira näyttäisi pitelevän pulloa kädessään, ja vierellään hänellä on mieshahmo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Luoti (@miraluoti)

Lue myös: "Venyy venyy!" Kotikaranteenissa oleva Mira Luoti osoittaa huimaa notkeuttaan: spagaatti tiukoissa trikoissa ja napapaidassa - ponteva jumppavideo!

Kuuma bikinikuva

Mira on nauttinut kuntoilun lisäksi myös auringosta, ja onnea huokuva kaunotar julkaisikin tulikuuman bikinikuvan, jossa hän loikoilee rantahietikolla yllään pinkit bikinit.

Kuva paljastaa nelikymppisen naisen olevan uskomattoman hyvässä kunnossa, ja Miran someseuraajat olivatkin haltioituneita hurmaavasta kuvasta. Monet äimistelivät otosta wow-kommenteilla ja lukuisilla sydämillä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Luoti (@miraluoti)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Luoti (@miraluoti)

Lue myös: Työkuvioista suhdesutinoita! Salasuhde Mira Luotiin räjäytti levypomon avioliiton palasiksi

Miran ja levypomon välien kerrotaan lähentyneen ensimmäisen kerran jo viime kesänä. Tuolloin syynä olivat yhteiset työkuviot.

– Vähitellen he siirtyivät bisnespuolelta suhdesutinoihin, lähde kertoi Seiskalle kesällä.

Seiskan saamien tietojen mukaan salasuhde räjäytti myös levypomon avioliiton palasiksi. Lähipiiri kertoo Miran tulon kuvioihin aiheuttaneen shokin perheelle. Musiikkimoguli hakikin huhtikuun lopussa avioeroa Helsingin käräjäoikeudessa.

Seiskan paparazzi bongasi Mira Luodin uuden kullan viime viikolla Vantaalta. Nuorekkaasti pukeutuva keski-ikäinen levymies osti jätskiä.
Seiskan paparazzi bongasi Mira Luodin uuden kullan kesän alussa Vantaalta. Nuorekkaasti pukeutuva keski-ikäinen levymies osti jätskiä.

Lue myös: Työkuvioista suhdesutinoita! Salasuhde Mira Luotiin räjäytti levypomon avioliiton palasiksi

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!