fbq
Kotimaa
24.12.2021 16:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Kotimaiset vauvat
Mikko Leppilampi kypsyi isäksi, Toni Wirtaselle tyttöenergiaa – moniin julkkisperheisiin syntyi jälkikasvua vuonna 2021
Kotimaa
24.12.2021 16:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva

Juontaja Mikko Leppilampi, 43, ja hänen vaimonsa, missi-taitoluistelija Beata Leppilampi, 26, juhlivat syyskuussa pienen Kaspian-pojan syntymää. Synnytykseen liittyi jännitystä, sillä vauvan uskottiin saapuvan kesken TTK-lähetyksen.

– En keksi parempaa kuin lähteä kesken suoran lähetyksen, smokki päällä sinne ja pam, juontaja kuvaili tilannetta ohjelmassa.

Lue myös: Mikko ja Beata Leppilammen lapsi sai komean nimen - juuret Lähi-idässä

Mikko ja Beata

Lopulta vauva syntyi kuitenkin kiltisti arkiaikaan.

– Luulen, että miehillä vanhemmuuteen kypsyminen vaatii enemmän aikaa. Nyt on parempi ymmärrys siitä, mitä tekee ja mitä on tulossa. Minulla on aito ja vilpitön ilo päällä tästä asiasta, Mikko kuvaili kesällä Seiskalle.

Perheen vuosi on sisältänyt myös toisen iloisen perhejuhlan, sillä Beata ja Mikko astelivat avioon elokuussa.

Lue myös: Synnytyksestä vain kuukausi, näin upealta Beata Papp näytti TTK-studiossa - mukana hopeakettu Tony-isä

Tyttöenergiaa

Toni ja Jannika

Toni Wirtanen ja Jannika B saivat syyskuussa toisen tyttären. Perheellä on vauvauutisen lisäksi myös toinen syy juhlaan, sillä Apulannan nokkamiehen ja Tanssii tähtien kanssa -taiturin ensitapaamisesta tuli tänä vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta.

Onnea tuplana

Kim Herold

Ex-malli Kim Herold, 42, sai rakkautta peräti kaksin verroin, kun hänen vaimonsa Pauliina sai lokakuussa suloiset kaksostytöt. Kim herätti iloista hilpeyttä vauvauutisillaan, sillä hän pyysi someseuraajiltaan apua lastensa nimeämiseen. Apua todellakin tuli kymmenien viestien verran.

Salasi raskauden

Mariko

Kwanista tuttu muusikko Mariko Pajalahti, 42, paljasti marraskuussa tulleensa kaikessa hiljaisuudessa äidiksi. Mariko ei puhunut raskaudestaan etukäteen lainkaan julkisuudessa. Mariko seurustelee Atomirotta-yhtyeestäkin tunnetun tuottaja-muusikko Jykä Pajulaakson kanssa.

Synnytys Havaijilla

Lauri ja Katariina

The Rasmus -yhtyeen laulaja Lauri Ylönen ja hänen puolisonsa Katriina Mikkola saivat lokakuussa pienen tyttären. Parin toinen yhteinen lapsi syntyi Havaijilla. Kaunis lapsi sai nimekseen Ever Marleene. Parin ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi vuonna 2017. Perheeseen kuuluu lisäksi Laurin poika aiemmasta suhteesta.

Videolle ensihetket

Maisa

Maisa Torppa ja hänen puolisonsa saivat heinäkuussa pienen tyttären Hyvinkään sairaalassa. Isä ikuisti lapsensa ensihetken videonauhalle. Vauva on parille ensimmäinen yhteinen. Vanhemmuus on molemmille kuitenkin tuttua, sillä heillä on kummallakin lapsi aiemmista liitoistaan.

Pikkuinen ”Bobi”

Laura ja Tommi

Ex-luistelija Laura Lepistö ja hänen puolisonsa Tommi Huovinen toivottivat heinäkuussa tervetulleeksi suloisen poikalapsen. Laura ja Tommi käyttivät lapsestaan työnimeä ”Bobi”. Pari paljasti marraskuussa pojan kulkevan jatkossa nimellä Robin.

Ministerit vauvapuuhissa

Li ja Juha

Li Andersson ja hänen puolisonsa, ex-jääkiekkoilija Juha Pursiainen saivat tyttären tammikuussa 2021. Li ei ole ainut ministeri, jonka perhe on kasvanut tai kasvamassa tänä vuonna. Myös sisäministeri Maria Ohisalon perheeseen odotetaan vauvaa vielä tämän vuoden aikana. Tämän lehden mennessä painoon Maria on jo jäänyt äitiyslomalle.

Kuuluisat kummit

Jukka ja Chachi

Duudsoni Jukka Hildén, 41, ja hänen vaimonsa Chachi Hildén, 25, juhlivat kesällä toisen yhteisen tyttärensä syntymää. Pienokainen sai nimekseen Amelie Irene. Vauvan kummeihin kuuluvat Mikko ja Beata Leppilampi.

Hekin saivat perheenlisäystä

Juontaja Heikki Paasonen ja missi Marita Alatalo

Vapaaottelija Teemu Packalén ja fitness-persoona Eevi Teittinen

Laulaja Anna Puu ja tuottaja Jukka Immonen

Nyrkkeilijät Eva Wahlström ja Niklas Räsänen

Kokki-juontaja Pipsa Hurmerinta ja muusikko Markus Nordenstreng

Leipuri Mailis Penttilä ja liikemies Pekka Koskinen

Tatuointitaiteilija Sini Ariell ja Stuart Bonds

Tilaa Seiskan uutiskirje! »