Mikael Gabriel

Mikael Gabriel, 31, paljastaa erikoisen yksityiskohdan asumiskuvioistaan: "Asumme vielä molemmissa maissa"

Kotimaa | 05.08.2021 13:00

Räppäri Mikael Gabriel, 31, sai kihlattunsa Triana Iglesiaksen, 39, kanssa perheenlisäystä uudenvuodenaattona, kun pariskunnan Uma-tytär syntyi. 

Toistaiseksi on vielä epäselvää, jääkö perhe asumaan Suomeen. Triana on kotoisin Norjasta, ja pariskunta on aiemmin viettänyt aikaa Suomen ja Norjan välillä

- Asumme vielä molemmissa maissa, Mikael kertoi Seiskalle Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Lue myös: Mikael Gabriel harkitsee musiikkiuransa lopettamista?! Pelaa golfin ammattilaiskisassa - kuvat!

Räppärin mukaan he aikovat opettaa Uma-vauvalle useita kieltä norjan ja suomen lisäksi. Trianalla on myös espanjalaiset sukujuuret, ja Mikaelin äiti on virolainen. 

- Tähän asti olen omassa päässäni pyöritellyt ideaa siitä, että Umalle opetettaisiin myös englantia, espanjaa, venäjää sekä ruotsia, Mikael luetteli.

Lue myös: Ohhoh! Mikael Gabriel paljastaa podcastissa käyttäneensä satoja tuhansia euroja ökyvaatteisiin - nykyään räppäri ei siedä omaa vaatehuonettaan: "Mun oli pakko muuttaa yläkertaan"

Mikael mainitsi, että Uma-tyttärelle yksi mahdollisuus voisi olla se, että hän voisi käydä ruotsinkielistä koulua Suomessa.

- Suomessahan on myös ruotsinkielisiä kouluja. Norjankielistä opetusta ei täältä löydy yhtä helposti, joten suomenruotsalainen koulutus voisi olla hyvä vaihtoehto. Ruotsi ja norja ovat aika samanlaisia kieliä, räppäri totesi.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!