fbq
Mikä tuuri! Essi Unkurilla ja uudella huonekaverilla yllättävä yhteys keskenään: "Uskon, ettei se ollut sattumaa" | Seiska
Kotimaa
07.12.2021 15:16
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Essi Unkuri
Mikä tuuri! Essi Unkurilla ja uudella huonekaverilla yllättävä yhteys keskenään: "Uskon, ettei se ollut sattumaa"
Kotimaa
07.12.2021 15:16
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Miss Universum -kilpailuissa parhaillaan Suomea edustava Essi Unkuri, 23, yllättyi tavatessaan uuden huonetoverinsa muutama päivä sitten.

Kisamatkalla eri maiden edustajat on sijoitettu pareittain hotellihuoneisiin asumaan. Essi saikin kämppiksekseen Ruotsia kisoissa edustavan Moa Sandbergin, 25.

Lue myös: Essi Unkuri huomioitiin Miss Universum -kisoissa erityisellä tavalla: "Tuntuu suurelta kunnialta!"

Naapurimaasta kotoisin olevalla Moalla on ruotsalaisuutensa lisäksi myös toinen, mielenkiintoinen yhteys Essiin.

- Minulle paljastui iloinen yllätys Moan sukujuurista. Hän on puoliksi suomalainen. Hänen äitinsä on lähtöisin Tampereelta. Moa ei kuitenkaan puhu suomea eikä ole koskaan asunut Suomessa, mutta hän on sen sijaan käynyt lapsuudessa useita kertoja Suomessa, Essi iloitsi tuoreen tiedotteen välityksellä.

Seiska tavoitti Essin tiistaina kisahuuman keskeltä. Hänellä olikin vahva epäilys siitä, että järjestäjät olivat sijoittaneet Moan ja Essin tarkoituksella samaan huoneeseen.

- Uskon, ettei se ollut sattumaa. Olen huomannut, että täällä on laitettu kämppiksiksi paljon sellaisia kisaajia, jotka puhuvat keskenään samaa kieltä. Omissa tiedoissani lukee, että puhun ruotsia, joten varmaan sen perusteella valinta on tehty, Essi pohdiskelee.

Myös Moa hehkutti tuoretta huonekaveriaan muutama päivä sitten Instagram-tilillään.

 

 

- Me kirjaimellisesti kiljuimme! Olemme jutelleet aiemmin, ja meidän oli alunperin tarkoitus matkustaa Tel Aviviin jopa samalla lennolla, Moa kertoi julkaisussaan.

- Olen siunattu jakaessani tämän matkan ja pitkät yöt kanssasi, rakas Essi.

Lue myös: Miss Suomi Essi Unkuri lataa suorat sanat kauneusleikkauksista: Persoonallista ulkonäköä ei pysty ostamaan!

Vaasasta kotoisin oleva Essi puhuu toisena äidinkielenään sujuvasti ruotsia, mutta yllättäen missitoverukset eivät ole käyttäneet yhteistä kieltä kisamatkallaan.

- Emme puhu keskenämme ruotsia, vaikka näin voisi luulla. Haluamme puhua englantia, koska se valmistaa meitä paremmin kilpailua varten, Essi perustelee.

Uusi Miss Universum valitaan ensi maanantaina 13.12.