fbqMikä kaunotar! Tältä näyttää Jenni Haukion itsenäisyyspäivän juhla-asu vuosimallia 2021 | Seiska
Kotimaa
06.12.2021 19:12
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Porre / Tasavallan presidentin kanslia
Sauli Niinistö, Jenni Haukio
Mikä kaunotar! Tältä näyttää Jenni Haukion itsenäisyyspäivän juhla-asu vuosimallia 2021
Kotimaa
06.12.2021 19:12
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Porre / Tasavallan presidentin kanslia

Linnan juhlat peruttiin jo toista vuotta putkeen koronapandemian takia. Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat kuitenkin mukana maanantaina (6.12.) Ylen Linnan juhlat -lähetyksessä, joka esitetään suorana lähetyksenä Presidentinlinnasta.

Lue myös: Presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion koskettava ele sodassa kaatuneille: "Muistamme, kunnioitamme ja kiitämme"

Kun presidentin itsenäisyyspäivän vastaanottoa ei ole, ei presidenttiparin illan pukukoodikaan ole niin tiukka. Jenni Haukio pukeutui tyypillisen iltapuvun sijaan kaksiosaiseen asuun. Jennillä oli yllään hopeanhohtoinen, leveähihainen paita ja polvipituinen tumma hame. Jenni yhdisti asuunsa suuret hopeanväriset korvakorut sekä näyttävän hopeisen rannekorun. Myös Jennin iltalaukku sekä korkokengät olivat hopeanväriset.

Sauli Niinistö, Jenni Haukio
Jenni Haukion juhla-asun teemaväri oli hopea.

Sauli pukeutui tummaan pukuun ja harmaaseen kravattiin, joka sointui hyvin hänen vaimonsa hopeanhohtoiseen asuun.

Sauli kertoi Linnan juhlien peruutuksen yhteydessä, että tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolle kutsutut tulevat saamaan kutsun myös 6. joulukuuta 2022 Presidentinlinnassa järjestettävälle juhlavastaanotolle. Veteraaneille ja lotille järjestetään erillinen tilaisuus pandemiatilanteen sen salliessa.