Menojalka vipatti liikaa! Kohukaunotar Suvi Pitkänen harvinaisen suorasanaisena: Hermot pettivät totaalisesti!

Kotimaa | 06.04.2021 06:04

Aikoinaan Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen ponnahtanut ja sittemmin tosi-tv-tähtenä ja kauneusyrittäjänä tunnetuksi tullut Suvi Pitkänen, 34, esiintyi tänä vuonna Seiskan pääsiäisnumeron noitana.

– Noidathan hämmentävät käärmesoppaa. Olen kyllä itsekin aikoinani ottanut keittoa ja bilettänyt urakalla. Enää sellainen ei kuitenkaan ole juttuni. Mutta tykkään kyllä edelleen hämmentää soppaa.

Lue lisää: Rooli sopii kuin nenä päähän! Seiskan pääsiäisnoita Suvi Pitkänen tykkää hämmentää soppaa – ”Ehkä myös nauruni on noitamainen”

– Rakastan lyhyitä lähilomia eli staycationeita.  Tekee niin hyvää päästä  vähän irrottelemaan ja hemmoteltavaksi, Suvi  iloitsee helsinkiläishotelli Valossa.
– Rakastan lyhyitä lähilomia eli staycationeita.  Tekee niin hyvää päästä  vähän irrottelemaan ja hemmoteltavaksi, Suvi  iloitsee helsinkiläishotelli Valossa.

Suoraan seinään

Suvi sanoo viisastuneensa viime vuodesta, jolloin kaikenlaiset keitot ja sopat maistuivat liiankin kanssa ja menojalka vipatti oikein kunnolla.

– Onhan tässä ollut kaikenlaista draamaa. Viime vuosi oli tosi rankka. Oli pitkän parisuhteen ongelmat ja vielä korona siihen päälle. Meikäläiseltä suoraan sanottuna pettivät hermot ihan totaalisesti. Oli tullut vietettyä turhan railakasta elämää, Suvi tunnustaa.

– Se aika on nyt ohi. Sain tarvitsemani happihyppelyn arjesta. Teki kaltaiselleni ailahtelevalle persoonalle tosi hyvää päästä kerrankin painamaan kaasu pohjassa niin pitkään, että pamahdin suoraan seinään. Vasta sitten tajusin, mitä haluan elämältäni.

Lue myös: Tiesitkö tätä kohukaunotar Suvi Pitkäsestä? Kesäsinkku nousi hitiksi ulkomailla – ”Olen suosittu Saudi-Arabiassa”

Suvin yrittäjämies Marko Somppi esitti  kaunottarelle joulukuussa yllätyskosinnan, ja Suvi suostui.
Suvin yrittäjämies Marko Somppi esitti  kaunottarelle joulukuussa yllätyskosinnan, ja Suvi suostui.

Tähtää läpimurtoon

Seesteisempi ajanjakso käynnistyi joulukuun alussa, kun Suvi suostui yrittäjämiehensä Marko Sompin, 48, yllätyskosintaan. Enää edes marraskuinen konkurssi ei paina reippaan yrittäjänaisen mieltä.

– Luovuin kauneushoitoloistani jo vuosi sitten. Sittemmin olen siirtynyt kauneudenhoitotuotteiden verkkokauppaan. Se oli tosi kiva ja vaivaton muutos, joka järkevöittää bisnestäni tosi paljon. Nyt on tosi hyvä flow päällä.

– Yritän keskittyä entistä enemmän myös musiikkiin. Menestys arabimaissa ja Euroopassa on valanut uskoa siihen, että uutta musaa kannattaa tehdä. Työstän kovasti uutta materiaalia ja toivon läpimurtoa!

Lue myös: Entinen Playboy-pupu Suvi Pitkänen heittäytyi pääsiäisen kunniaksi – ”Erotiikka kuuluu jokapäiväiseen elämääni”

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!