fbq
Big Brother Suomi 2020

Meheviä paljastuksia! Näin BB-asukkaat puijasivat läheisiään ennen Big Brother -ohjelman alkua

Big Brother Suomi 2020 -ohjelma starttasi 6. syyskuuta, kun 16 kilpailijaa asteli Helsingin REDI-kauppakeskuksessa sijaitsevaan BB-taloon.

Big Brother -formaattiin kuuluu, etteivät osallistujat saa hiiskua osallistumisestaan etukäteen. Nyt asukkaat kuitenkin paljastivat Big Brother -talossa, kuinka he salasivat lähtönsä ennen ohjelman alkua.

Paljastuksia uudesta Big Brother -kaudesta! BB-talon sijainti selvisi - tällaisia ovat uudet asukkaat: mukana vapaamuurari, filosofi ja asianajaja!

Onnistuneen maatilateemaisen viikkotehtävän päätteeksi mökkiläiset ja talon väki ovat vihdoin muuttaneet saman katon alle BB-taloon. Leppoisa perjantainen aamupäivä kului tutustumisen merkeissä.

Sami, Olli-Pekka, Kati, Paula ja Roope juttelivat siitä, miten joutuivat valehtelemaan tutuille Big Brother Suomi -ohjelmaan pääsystä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Saatuaan tiedon muutosta Big Brother -taloon Paula pani koko elämänsä pakettiin. Hän myi asuntonsa Porissa ja siirsi tavaransa varastoon. Oululaiset ystävät tiedustelivat, onko Paula palaamassa pian kotikonnuilleen.

BB

- Mä oon hotellissa tässä hetken ja sit mä mietin, mihin lähden, Paula muisteli vastanneensa.

Muutkin joutuivat syöttämään pajunköyttä, jopa perheelle.

Sami näet kertoi kumppanilleen vasta kaksi viikkoa ennen taloon lähtöä. Muulle perheelle tieto tuli vain kaksi päivää ennen.

- Kova! Paula hihkui.

Kohun myötä Big Brother -talosta poistunut Sini purki tuntojaan somessa: ”Olen marinoinut tämän viikon niin syvässä p**kassa!”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Olli-Pekalla oli teemasta hauska tarina. BB:tä oli nimittäin mainostettu puffaamalla asukkaiden ammatteja etukäteen. Oli kerrottu, että mukana on roskakuski.

- Lähipubissa yks tuli huutaa, että hei Big Brother -Olli-Pekka!, roska-autonkuljettaja kertoo.

Sasan ja Joelin intiimi toiminta puhuttaa Big Brother -talossa – Joelilta suora reaktio Sasan temppuun: ”Veit liian pitkälle”

Miehen ei auttanut kuin pitää naama peruslukemilla.

Katin tutut tiesivät, että naisen suurin unelma on ollut päästä BB-asukkaaksi.

- Tuli kyselyjä, mutta sanoin, että vitsi, kun pääsisinkin, nainen kertoi juksanneensa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Big Brother -Sini avautui avioliiton vieneestä BB-kokemuksestaan - hukkuu viesteihin: ”Jollakin on niin kireällä vanne päässä”

Paula puolestaan ei ole koskaan ollut BB-fani.

- Mä sanoin vaan, että oon yhden jakson elämässäni katsonut, että en oo menossa. Ja se on totta, oon yhden jakson kattonut, ex-porilainen paljasti.