fbq
Me too -kohussa ryvettynyt punkkari Teemu Bergman kauniissa naisseurassa - paparazzikuvat! | Seiska
Kotimaa
14.11.2021 11:34
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Teemu Bergman
Me too -kohussa ryvettynyt punkkari Teemu Bergman kauniissa naisseurassa - paparazzikuvat!
Kotimaa
14.11.2021 11:34
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Teemu Bergman bongattiin viime viikon lauantaina Helsingin Kalliosta. Pää Kii -yhtyeen keulahahmo on ollut niin kutsutun punkstoo-ahdistelukohun keskiössä viime aikoina.

– Teemu käveli naisseuralaisen kanssa Kurvista Hakaniemeen. Kaksikko tuntui viihtyvän todella hyvin. He hymyilivät ja naureskelivat juttelun lomassa, kaduilta kerrotaan.

Teemu Bergman

Lue myös: Rajut syytökset Suomen punkpiirien ahdistelusta ja häirinnästä leviävät: Pää Kii -yhtyeen keikat peruttu - Teemu Bergman kiistää törkeät rikokset: "Pahoittelen kaikille"

Punkstoo-kohu

Heinäkuussa Suomen punkpiirejä kuohuttaneesta Punkstoo-sometilin julkaisemista hyväksikäyttö-, ahdistelu- ja väkivaltaväitteistä nousi suuri kohu.

Punkstoon Instagram-tilillä julkaistut tekstit ovat anonyymeilta henkilöiltä ja kirjoituksissa kuvataan punkpiireissä väitetysti tapahtunutta seksuaalista häirintää, ahdistelua, misogyniaa, väkivaltaa sekä raiskauksia.

Kirjoituksissa ei juuri ole mainittu väitettyihin syytöksiin syyllistyneiden henkilöiden nimiä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, mutta Pää Kii -yhtye ilmoitti kohun alettua keulamiehensä Teemu Bergmanin johdolla, että se on perunut kaikki keikkansa somessa esitettyjen Punkstoo-syytösten myötä.

Lue myös: Punkstoo-kohu yltyy: Pää Kii -yhtyeen levy-yhtiö Stupido Records julkaisi kannanoton - yhteistyö bändin kanssa päättynyt: "Toivomme voimia väärinkäytösten kohteeksi joutuneille"

Muusikko pahoitteli omaa käytöstään, mutta samalla kiisti syyllistyneensä sosiaalisessa mediassa väitettyihin törkeisiin rikoksiin, joihin hänet oli yhdistetty.

– Pahoittelen kaikille loukkaamilleni ihmisille huonoa ja välinpitämätöntä käytöstäni. Törkeät minua vastaan esitetyt rikossyytteet kuitenkin kiistän, Bergman tiedotti asiasta kesällä.

Kohun myötä levy-yhtiö Stupido Records päätti yhteistyön Pää Kii -yhtyeen kanssa. Stupido on julkaissut Pää Kii -yhtyeen molemmat albumit vuosina 2012 ja 2018.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.