fbq
Kotimaa
17.11.2021 11:12
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto
Eppu Salminen
Me Naiset: Roope Salminen saa jälleen pikkusisaruksen, Eppu Salminen: "Vanhimmalla ja nuorimmalla lapsellani tulee olemaan yli kolmenkymmenen vuoden ikäero"
Kotimaa
17.11.2021 11:12
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto

Näyttelijä Eppu Salminen, 55, ja hänen vaimonsa Kaisa Kuikkaniemi, 44, odottavat lasta. Eppu kertoo asiasta tänään keskiviikkona ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä. Lapsen on määrä syntyä joulukuussa.

Lapsi on Epulle seitsemäs.
– Vanhimmalla ja nuorimmalla lapsellani tulee olemaan yli kolmenkymmenen vuoden ikäero. Lapset ovat minulle kaikki kaikessa, Eppu riemuitsee lehdessä.

Lue myös: Roope Salmisen ökykoti tuli myyntiin: "Haikeaa tästä on lähteä"

Esikuva ja tuki

Hän uskoo olevansa yhä isänä samanlainen kuin aiemminkin.

– Erona on vain se, että nyt tiedän isyyden jatkuvan vahvana senkin jälkeen, kun lapsista tulee täysi-ikäisiä. Suurperheen isänä en voi olla vain lasten kaveri, vaan minun on oltava myös esikuva ja tuki, hän kuvailee lehdessä.

Eppu asuu perheensä kanssa Helsingissä. Hän ja käsikirjoittaja Kaisa Kuikkaniemi ovat olleet yhdessä vuodesta 2011. 

Lue myös: Vauvahuhuja! Roope Salminen saa jälleen pikkusisaren – näyttelijä Eppu Salminen kuudennen kerran isäksi!

Eppu Salminen tunnetaan esimerkiksi Vares-elokuvista sekä televisiosarjoista Ruusun aika, Hovimäki, Ennätystehdas ja Hotel Swan Helsinki.

Eppu
Eppu Salminen nähtiin vuonna 2007 Tanssii tähtien kanssa -tanssiohjelmassa. Hänen parinaan tanssi Anna Sainila.

Epun vanhin lapsi Roope Salminen on itsekin jo isä. Hänen esikoislapsensa syntyi keväällä 2020. Vauvan äiti on näyttelijä Helmi-Leena Nummela.

Lue myös: Roope Salmisesta tuli jälleen isoveli! Eppu Salminen sai kuudennen lapsensa - vanhimmalla ja nuorimmalla ikäeroa peräti 28 vuotta!