fbq
Sampo ja Minttu Kaulanen

Me Naiset: Minttu harkitsi avioeroa – Sampo Kaulanen järkyttyi kuulemastaan: Jos ihminen ei halua muuttua, toinen ei voi siihen pakottaa!

Selviytyjät Suomi -voittaja Sampo Kaulasen vaimo Minttu Murphy-Kaulanen paljastaa harkinneensa avioeroa.

Vuosi sitten Sampon ja Mintun arki koki merkittäviä kolauksia, kun Sampo otti alkoholia ja unilääkkeitä sekaisin ja suuntasi ravintolaan. Tv-tähti oli käyttäytynyt sekavasti, ja ravintolasta soitettiin Mintulle, joka puolestaan hälytti ambulanssin.

Sampo Kaulanen joi itsensä humalaan, otti unilääkkeen, meni baariin ja käyttäytyi agressiivisesti: lepositeissä ja poliisisaattueessa sairaalaan!

Paikalle saapui myös poliisi, ja Sampo vietiin sairaalaan.

- Sampo veti todelliset pohjat. Seurasi pahin kriisi, johon olemme lähes kymmenen vuoden taipaleella joutuneet. Hän pakotti koko perheemme läpi järkyttävästä tilanteesta. Silloin punnittiin tosissaan, jatkuuko liitto vai ei, Minttu kertoi Me Naiset -lehdelle.

Sampo Kaulasen raju kohtaus johti psykiatrin vastaanotolle – ei muistanut mitään tapahtuneesta: Kotona odotti murtunut vaimo!

Minttu kertoi lehdelle alkaneensa pohtia avioeroa tapahtuneen jälkeen. He aloittivat Sampon kanssa parisuhdeterapian, jossa Mintulta kysyttiin, oliko hän harkinnut eroa.

- Kun vastasin myöntävästi, Sampo kalpeni silmin nähden. Uskon, että hänelle oli pysäyttävä kokemus kuulla suustani sana ero.

Masennuksestaan avautunut Sampo Kaulanen turruttaa itseään alkoholilla: ”Saan helpommin tajun pois!”

Mintun mukaan Sampo haluaa muuttaa käytöstään ja saada asiat takaisin raiteilleen.

- Jos ihminen ei itse halua muuttua, toinen ei voi siihen pakottaa. Sampolla oli kuitenkin niin vahva tahtotila muuttaa elämäänsä, että oli helppo päätös jäädä hänen rinnalleen.

Sampo nousi otsikoihin pari viikkoa sitten, kun hänen ja Mintun Metallica-konserttimatka päättyi hänen kännisekoiluunsa.

- Nyt kyllä suoraan sanottuna v***ttaa sellainen asia, että tuli vedettyä eilen Metallican konsertissa niin tukevat humalat, että jäi se konsertti itsessään näkemättä. Toinen asia mikä tässä vituttaa on se, että vaimo joutui roudaamaan minut konsertista kämpille asti. Oli ihan lähellä, etten joutunut putkaan. Kyllä sitä sattuu ja tapahtuu, kun Kaulanen lähtee liikenteeseen, Sampo kertoi Instagram-tilillään konsertin jälkeisenä päivänä.

Katso myös: Sokkikuvat Sampo Kaulasen Metallica-känneistä! Kyläkauppiaalta selitys örvellykselleen: ”Olen sen verran impulsiivinen ja vilkasluonteinen!”

Häntä harmitti etenkin vaimonsa puolesta.

- Eniten tuossa harmittaa se, että vaimo joutui jälleen kärsimään ja jäi konsertti näkemättä.