fbq
Kotimaa
11.08.2021 12:25
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Jarno Kuusinen, AOP
Mikko Alatalo
Me Naiset: Mikko Alatalolta harvinainen avautuminen isyydestä: ”Tein virheitä”
Kotimaa
11.08.2021 12:25
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Jarno Kuusinen, AOP

Laulaja Mikko Alatalo, 70, on neljän pojan isä. Tuoreessa Me Naiset -lehdessä hän kertoo vanhemmuudesta. Mikon vanhin poika on 45-vuotias, nuorin 25. 

– Tein varmasti virheitä isänä. Yksi trauma oli se, että olin paljon poissa kotoa. Kotona ollessani teimme kyllä monia asioita yhdessä, Mikko toteaa lehdessä.

Lue myös: Mikko Alatalo kertoo elämäkertakirjassa yksityiskohtia vaimonsa traagisesta itsemurhasta: Äidin ruumiin löytäminen aiheutti pojallemme Jaskalle surua ja murhetta pitkälle elämässä eteenpäin

Mikko kertoo lehdessä huolehtivansa yhä suuresti lastensa asioista. 

– Pitäisi osata päästää irti. Jaska on jo 45, Kalle 42, Aaro 27 ja Eero 25, ja kun he pärjäävät, saan unenpäästä kiinni. Mitä sitten voi tehdä, jos asiat eivät ole hyvin? Ei oikeastaan mitään, ja jos joku kriisi on päällä, minä valvon, Mikko kuvailee.

Lue myös: Mikko Alatalo järkyttyi Pave Maijasen kohtalosta: ”En tiennyt siitä mitään”

Musikaaliset lapset

Mikko Alatalon lapset osaavat isänsä tavoin soittaa. Vuonna 2016 Mikko kertoi Seiskalle, että perhettä yhdistää juuri soittotaito.

– Kaikki neljä poikaani soittavat. Heillä on omat bändinsä, isä totesi tuolloin.

Mikko Alatalo on naimisissa Seija Alatalon kanssa. Laulaja menetti ensimmäisen vaimonsa vuonna 1992. 

Lue myös: Mikko Alatalo yllätti maailmantähden kalsariostoksilla tukholmalaisessa tavaratalossa - sitten Mötley Crüen Nikki Sixx katsoi suomalaista ja lausui legendaariset sanat: ”Ei voi olla totta!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »