fbq
Kotimaa
22.09.2021 16:01
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Nanna Karalahti
Me Naiset: Kummalliset sydänoireet veivät Nanna Karalahden sairaalaan – Jere murjaisi karun vitsin: ”Herätä, jos olet oikeasti kuolemassa”
Kotimaa
22.09.2021 16:01
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Fitness-yrittäjä Nanna Karalahti avautuu Me Naisten haastattelussa hänestä vaivanneista kummallisista sydänoireista.

Nannan mukaan oireet alkoivat, kun hän heräsi syvästä unesta kovaan sydämentykytykseen. Tuntui kuin sydän olisi tullut läpi rinnasta.

Haastattelussa hän kertoo herättäneensä miehensä, entisen kohukiekkoilijan Jere Karalahden. Puoliso rauhoitteli vaimoaan, mutta lohkaisi samalla karun letkautuksen.

Jere vitsaili vaan, että herätä uudestaan sitten, jos olet oikeasti kuolemassa, Nanna kertoo Me Naisille.

Lue myös: Karalahtien somekaahailu öky-Teslalla järkyttää: Jere kuvasi videota 140km/h:n vauhdissa - Nanna kaasutti satasta 40 km/h-rajoitusalueella! Katso kuvat!

Oireet jatkuivat, ja tuttu lääkäri komensi Nannan laajoihin tutkimuksiin. Häneltä otettiin muun muassa sydänfilmi.

Muistan, että seurasin tarkasti hoitajan ilmeitä. Kun hän näytti vähän vakavalta, olin jo ihan varma, että sydämessä oli jokin pahasti pielessä, Nanna kuvailee Me Naisille.

Tutkimuksissa ei löytynyt kuitenkaan mitään poikkeavaa, ja diagnoosiksi vahvistui ylikunto. Hänet määrättiin kahdeksi kuukaudeksi pakkolepoon.

Osasin odottaa diagnoosia, joten se ei ollut suuri järkytys. Kesän aikana olen kuitenkin ymmärtänyt, että tässä ei ole kyse pelkästään fyysisestä ylikunnosta, vaan myös henkisestä uupumisesta, Nanna kertoo lehdelle.

Kolatyttö kohun keskelle

Nannan viittaa haastattelussa siihen, että seitsemän viime vuotta ovat olleet hänen elämässään melkoista haipakkaa. Tällä hän viittaa suhteeseensa Jere Karalahden kanssa.

Suhde paljastui alkuvuodesta 2014, kun Seiska kertoi, että Jeren uusi kulta on tunnettu fitness-malli Nanna Koivisto.

Lue lisää: Näin Nanna ja Jere Karalahden suhde sai alkunsa: Jere oli vielä naimisissa - salakuvat!

26-vuotis kaunotar oli osallistunut ennen Jeren tapaamista useisiin eri fitness-kisoihin, ja olipa hän tunnettu myös Jokereiden Namu Ice Girls -nimisestä tyttöryhmästä, joka kolasi irtolunta jäältä pelikatkojen aikana. Nanna tunnettiin myös jääkiekkoilija Henrik Koiviston isosiskona.

Nanna ja Jere Karalahden suhdepaljastus
Seiska paljasti ensimmäisenä Jeren ja Nannan suhteen vuonna 2014.

Kyseessä oli todellinen salasuhde, sillä Jere ei ollut vielä tuolloin eronnut virallisesti vaimostaan Susanna Karalahdesta. Seiska tiesi kuitenkin kertoa, että Jere oli muuttanut kaikessa hiljaisuudessa avioparin yhteisestä asunnosta jo aikoja sitten.

Sen sijaan Nanna oli muuttanut jo Jeren luokse, ja hänet oli nähty ajelemassa useaan otteeseen kiekkotähden työsuhde-Bemarilla.

Jeren lehtolapsi paljastui

Suhdeuutinen oli valtava kohu, mutta pahempaa oli luvassa. Seiska nimittäin kertoi myöhemmin keväällä 2014, että Jerellä on salavauva Valko-Venäjällä. 

Stella-tytär oli syntynyt valkovenäläisen kaunottaren Oksana Chaikon kanssa, kun Jere kiekkoili Dinamo Minskin riveissä.

Oksana Chaiko ja Stella Karalahti.
Oksana Chaiko on kertonut avoimesti hänen ja Jere Karalahden tyttären Stellan elämästä.

Paljastuksesta puhkesi melkoinen sotku, sillä Oksana kertoi myöhemmin suhteen yksityiskohdista Seiskalle, ja hän kävi myös oikeutta Jereä vastaan Suomessa.

Lue myös: Nanna Karalahti myöntää: Jere on aina elänyt pienessä valheessa!

Nanna avautui myöhemmin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Jeren salasuhteesta Oksanaan. Hän kertoi pohtineensa, mitä Jeren päässä oli liikkunut.

- Jere sanoi, että hän on periaatteessa joutunut koko elämänsä aikana valehtelemaan paljon. Lätkässä se on valehdellut huumeista, kaikesta. Hän on aina elänyt pienessä valheessa. Hänelle valehtelu oli aika normaalia vielä silloin. Mitä enemmän ihminen valehtelee, sitä enemmän siihen uppoutuu, Nanna kertoi avoimesti Veitolalle.

Suhdekriisejä riittänyt

Jere ja Nanna avioituivat elokuussa 2015, ja heille on siunaantunut kaksi yhteistä lasta. Avioliiton auvosta huolimatta suhteessa on myös myrskynnyt.

Seiska kertoi esimerkiksi vuonna 2017 parin välillä vallinneesta erosopasta, jonka aikana Jere nukkui öitä toisen blondin kainalossa. Erokriisi kuitenkin selätettiin, ja kaksikko muutti Keravalle, missä he viihtyvät tänäkin päivänä.

Lue myös: Kuvat: Intiimit rantahetket Espanjassa! Nanna Karalahti nautti raamikkaan komistuksen seurasta!

Vuonna 2019 kuitenkin rysähti jälleen, kun Seiska paljasti Nannan kuumat pussailut lihaksikkaan könsikkään kanssa Espanjan Marbellassa.

Jere Karalahti muutti hetkeksi pois kotoa.
Vuonna 2020 Seiska uutisoi, että Jere oli muuttanut pois Keravan-kodista. Suhdekriisi saatiin onneksi selätettyä.

Syrjähyppy kuitenkin selätettiin jälleen, ja pian pariskunta hehkui taas perheonnea Suomessa. Suhteeseen on mahtunut myös asumista Espanjassa, yhteisiä päiväkotibisneksiä ja väliaikaisia asumuseroja viimeksi vuonna 2020.

Ei siis ihme, että Nannasta on tuntunut, että viime vuodet hänellä on mennyt aika lujaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »