Matti Nykänen

Matti Nykänen otettiin vastaan pesäpallomailojen kanssa! Mäkisankari pakeni keikkapaikalta hurjaa vauhtia

Kotimaa | 13.07.2021 06:42

Nelinkertaisen olympiavoittajan, Matti Nykäsen, elämässä riitti värikkäitä käänteitä. Henkilökohtaisesti Matin tuntenut Elmä on laiffii -laulunäytelmän ohjaaja-käsikirjoittaja Juse Venäläinen muistaa eräänkin tapauksen 1990-luvun alkuhämäristä, kun mäkisankari matkasi Pohjanmaalle keikalle.

– Siellä oli paikallisten isäntien vastaanottokomitea vastassa pesäpallomailojen kanssa. Matti oli ilmeisesti käynyt jo aiemmin tutustumassa sikäläiseen naisväkeen, joten mustasukkaiset kaverit odottivat Masaa innolla, Juse hymähtää.

– Siksi Masa kiikutettiin tanssityttöineen järjestysmiessaattueessa lavalle ja sieltä pois.

Lue myös: Ratsastusta Matti Nykäsen muistolla? Elämä on laiffii -näytelmän ohjaaja Juse Venäläinen vakuuttaa: Tällä on Matin siunaus!

Jyväskyläläiset Riina Puikkonen ja Hanna Nuija ovat omaksuneet Elämä on laiddii -näytelmää varten aidot kasari- ja ysärityylit taustansseihin. – Meillä on yllättävänkin näkyvät roolit. On kivaa päästä tanssimaan monipuolisesti niin erilaisia tansseja.
Jyväskyläläiset Riina Puikkonen ja Hanna Nuija ovat omaksuneet Elämä on laiffii -näytelmää varten aidot kasari- ja ysärityylit taustansseihin. – Meillä on yllättävänkin näkyvät roolit. On kivaa päästä tanssimaan monipuolisesti niin erilaisia tansseja.

Keikan jälkeen kansallissankarin perään lähti kuulemma autolastillinen raivostuneita pohjanmaalaisia, jotka Matin kuljettaja kuitenkin karisti kannoilta.

– Hän pisti hanat auki uudesta Bemarista. Siellä mentiin melkein kahtasataa. Sen jälkeen tanssitytöt totesivat, että tämä hurjastelu loppuu nyt, ja ottivat saman tien lopputilin!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!