fbq
Kotimaa
26.12.2021 18:59
Teksti: Eetu Ampuja, Turku|Kuvat: Timo Korhonen
Matti & Teppo.
Matti ja Teppo mykistyivät nuoresta maailmantähdestä – ”Kundi ottaa yksin 50 000 ihmistä täysin haltuun”
Kotimaa
26.12.2021 18:59
Teksti: Eetu Ampuja, Turku|Kuvat: Timo Korhonen

Matti ja Teppo Ruohonen ovat esiintyneet duona jo vuodesta 1969. He ovat omien sanojensa mukaan ”vääntäneet ja kääntäneet” keikkaelämää jo niin pitkään, että lähestulkoon kaikki on tullut nähtyä.

– Näin voi sanoa. Yli 50 vuotta ollaan oltu kahdestaan tienpäällä, veljekset naurahtavat.

Lue myös: Tästä ei joulufiilis enää parane! Matti ja Teppo esittävät maailman suosituimman joululaulun – turkulaisveljesten tulkinta on täyttä timanttia: video!

Vaikka Matti ja Teppo ovat valloittaneet keikkalavoja vuosikymmen toisensa jälkeen, he itse eivät ole juurikaan käyneet muiden artistien keikoilla. Siksi olisikin kiintoisaa tietää, mitä artistia veljekset menisivät itse katsomaan?

Matti ja Teppo tunnelmoivat joulua Suomen Turussa:

Maksaisivat maailmantähdistä

Kysymys siis kuuluu: Kuka olisi sellainen artisti, jonka keikalle Ruohosen veljekset voisivat ostaa lipun? Kenet nähdäkseen he olisivat valmiita maksamaan? Jos saisi valita ihan kenet tahansa? Matti ja Teppo miettivät hartaasti vastaustaan.

Lue myös: Olisitko ikinä arvannut? Matti ja Teppo paljastavat, kuka kotimainen artisti on tehnyt vaikutuksen – vastaukset lyövät ällikällä

– Hmm. Emme yleensä ole käyneet muiden artistien keikoilla… Jos ulkomaisen nimen saa sanoa, niin Ed Sheeran. Kundi ottaa yksin 50 000 ihmistä täysin haltuun. Se on jo sellainen temppu, että se on ihan mieletöntä, Matti hehkuttaa.

– Kundi tekee itse laulunsa, ja hän kiinnostaa edelleen myös esiintyvänä taiteilijana.

Lue myös: Tätä et taatusti tiennyt Matista ja Teposta! Toinen on yöhiippari, toinen ei hyväksy veljensä öistä ratkaisua – näin turkulaisveljekset eroavat toisistaan

Teppo taas päätyy valinnassaan vanhemman liiton puoleen.

– Vaimoni on hillitön Tom Jonesin fani. Hän katsoo missä Tomppa keikkailee ja seuraa häntä Facebookissa. Jos hän vielä joskus tulisi Suomeen keikalle, olisin vaimon kanssa taatusti eturivissä!

Matti ja Teppo tyylittelevät maailman tunnetuimman joululaulun:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »