Matias Mikkonen paljastaa urahaaveensa: ”Ja vaikka itse sanonkin, olen siinä aika hyvä”

Kotimaa | 05.04.2021 19:02

Nina Mikkosen, 56, kuopus Matias juhli äskettäin 18-vuotissyntymäpäiväänsä. Isoveli Mikael juhli omia 18-vuotispäiviään viime vuonna.

Lue myös: Matias Mikkonen saavutti rajapyykin: Nina-äidille paljastui yksi asia pojastaan kesken haastattelun – katso video!

Merkonomiksi opiskeleva Matias aikoo pysytellä kotona siihen asti, kunnes on saanut koulun ja tulevan asepalveluksen päätökseen. Hän on miettinyt jo toiveammattiaan.

– Tykkään työskennellä ihmisten parissa, ja olenkin saanut kokemusta asiakaspalvelijana. Ja vaikka itse sanonkin, olen siinä aika hyvä. Ehkä jokin ammatti myynnin alalta olisi juttuni, mutta tulevaisuus on vielä auki, Matias sanoo.

Nina pitää  mieluusti  Matiaksen  ja Mikaelin  vielä kotona.  – Kyllä se  kriisin paikka  varmasti on,  kun he joskus  lähtevät pois.
Nina pitää  mieluusti  Matiaksen  ja Mikaelin  vielä kotona.  – Kyllä se  kriisin paikka  varmasti on,  kun he joskus  lähtevät pois.

Lue myös: Tietokoneella kylpytakissa! Näin Matias Mikkonen keventää etäkoulun oppitunteja – ”Tiedän, ettei niin saisi tehdä”

Ninalla ei ole vielä aikeita pakottaa poikia etsimään omia kotejaan, mutta takaraja itsenäistymiselle on asetettu.

– Kolmekymppisiksi he eivät kyllä asu äitinsä nurkissa, koska onhan aikanaan päästettävä irti ja antaa poikasten lentää pesästä. Minä en ala vessapaperia tai hammastahnaa kuskaamaan, mutta voin antaa vinkkejä ruuanlaittoon, koska siinä tosiaan on parantamisen varaa.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!