fbq
Kotimaa
27.11.2021 21:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Pasi Murto
Tiina Jylhä
Maskikauppakohussa pyöritelty Tiina Jylhä jyrähtää sotkuisesta vyyhdistä: Totuuden tietävillä on liian paljon menetettävää
Kotimaa
27.11.2021 21:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Pasi Murto

Tallinnassa kauneusalan liiketoimintaa pyörittävä Tiina Jylhä-Valkonen, 59, on henkisesti ja fyysisestikin loppu maskikaupoista alkaneesta ryöpytyksestä, joka alkoi keväällä 2020.

Seiska tapasi Tallinnassa apean oloisen Tiinan, joka avasi ensimmäistä kertaa julkisesti sisintään sotkusta, jonka vuoksi hänen maineensa ryvetettiin.

Lue lisää: Tiina Jylhän raju tilitys: Olen henkisesti täysin loppu

Joku tietää totuuden

Jo 30 vuotta julkisuudessa ollut ja monet kohut läpikäynyt Tiina on tuohtunut ja pettynyt saamastaan kohtelusta valtionrattaiden pelinappulana.

– En ole ikinä koko julkisuuteni aikana kokenut mitään vastaavaa. Toivon sydämeni pohjasta, että tapauksesta perillä olevat ihmiset tuntisivat piston sydämessään ja tulisivat julkisuuteen kertomaan totuuden. Tätä on kuitenkin turha odottaa, sillä heillä on liian paljon menetettävää, Tiina sanoo hiljaa.

Lue myös: Tiina Jylhän ja Huoltovarmuuskeskuksen maskikaupoista riidellään virolaisessa oikeudessa – näin prosessi etenee

Tilaa Seiskan uutiskirje! »