fbqMaryam Razavi poseeraa häkellyttävän kauniina luonnollisissa bikinikuvissa - tältä hän näyttää vajaa vuosi dramaattisen eron jälkeen! Kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Maryam Razavi

Maryam Razavi poseeraa häkellyttävän kauniina luonnollisissa bikinikuvissa - tältä hän näyttää vajaa vuosi dramaattisen eron jälkeen! Kuvat!

Kotimaa | 15.07.2021 18:02

Malli Maryam Razavista, 38, tuli viime vuoden toukokuussa, kun hän synnytti esikoistyttärensä Celestian. Lapsen isä on muusikko Leo Stillman, 30, jonka kanssa suhde ajautui kuitenkin pian lapsen syntymän jälkeen kriisiin.

Maryam muutti syksyllä vauvansa kanssa pois pariskunnan yhteisestä kodista uuteen asuntoon Helsingin keskustassa, vain kuukausia äidiksi tulon jälkeen.

Pariskunta ei ole kommentoinut tai vahvistanut julkisuudessa eroaan, mutta Seiskan tietojen mukaan Leon ja Maryamin suhde päättyi syksyllä pitkään jatkuneen kriiseilyn ja riitojen seurauksena.

Lue myös: Leo Stillmanin perheonni vaihtui suhdekriisiin – Maryam Razavi muutti vauvansa kanssa!

Onnellisena kesästä

Maryam on Instagramissa hyvin aktiivinen ja hän julkaisee kuvia itsestään hyvin usein. Keskiviikkona hän julkaisi itsestään kuvasarjan, jossa on lähikuvia hänen kasvoistaan. Kuvat on otettu ulkosalla auringonoton lomassa ja Maryamilla näyttäisi olevan mustat bikinit yllään.

Tummahiuksinen kaunotar hehkuu kuvissa upean luonnollisena ja vaikuttaa onnelliselta elämästään.

- Pysy ikuisesti, kesä, Maryam kirjoitti vapaasti suomennettuna englanninkielisessä kuvatekstissä.

Lue myös: Leo Stillman ja Maryam Razavi: Erokriisi! Maryam muutti omilleen vauvan kanssa – esikoisen syntymästä vain 5 kuukautta

Maryam on selkeästi siis nauttinut kuluvasta suvesta, ja hänen sometilillään on useita muitakin kesäisiä otoksia.

Alla esimerkkejä Maryamin kesän aikaisista kuvapäivityksistä.

 

 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!