Sofia, Stefan ja Martina

Martinan ja Stefanin lastenkutsuilla yllätyskäänne! Esko ja Hannukin paikalla - Sofia Belórf ei saanut kutsua?

Kotimaa | 24.09.2021 18:31

Seiska uutisoi eilen torstaina (23.9.) Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin järjestämistä yllätysjuhlista 9-vuotiaalle Isabella-tyttärelleen.

Sosiaalisessa mediassa jaetuista klipeistä käy ilmi, että paikalla oli oma dj, satoja ilmapalloja ja kuvausseinä. Onnistuneissa syntymäpäiväjuhlissa pöytä notkui herkkuja ja pikkuväki innostui myös laulamaan karaokea. Juhlatila oli koristeltu näyttävästi, ja katosta roikkui hopeisia diskopalloja. Punaista boolia ei myöskään oltu unohdettu.

Lue myös: Vau, mitkä pirskeet! Martina Aitolehti ja Stefan Therman järjestivät yllätyssynttärit 9-vuotiaalle tyttärelleen: oma dj, satoja ilmapalloja ja karaokea

Paikalla olivat myös Martinan ex-aviomies Esko Eerikäinen ja heidän yhteinen Victoria-tyttärensä.

- Oli aivan ihanat juhlat, ja todella hyvä tunnelma. Lapset nauttivat kovasti, ja kakkukin oli tosi hyvää, Seiskan tavoittama Esko iloitsee.

Martina julkaisi myös kuvapäivityksen, jossa hän ylistää tyttäriään.

- Mun molemmat tytöt on jo niin isoja ja menestyy niin ettei äiti pysy enää edes perässä.
Oon niin kiitollinen teistä
, Martina kirjoittaa.

Katso kuvat juhlista klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Martinan, Stefanin ja Eskon lisäksi paikalla oli myös Martinan tuorein ex-rakas Hannu Pikkarainen, joka niin ikään jakoi iloisia tunnelmia synttärihumusta. Lähes ainoa lähipiiriläinen ketä syntymäpäivillä ei näkynyt, on Stefanin nykyinen avopuoliso, Sofia Belórf.

esko ja hannu
Martinan ex-miehet Esko Eerikäinen ja Hannu Pikkarainen iloitsivat muiden mukana Isabellan 9-vuotissyntymäpäiväjuhlissa.

Yleensä aktiivisesti videotarinoita somessa jakava Sofia ei ole iloinnut muiden tapaan lastenjuhlista, eikä häntä ole paikan päällä näkynyt. Jäikö Sofia siis ilman kutsua, tuliko hän paikalle muiden vieraiden jo poistuttua, vai oliko hänellä tärkeämpää tekemistä?

Instagramin tarinat-osiossa olevat juhlavideot ovat näkyvissä 24 tuntia. Sofialla ei ole tarinat-osiossaan lainkaan tuoreita videopäivityksiä.

sofia
Stefan Thermanin avopuolisoa, Sofia Belórfia ei lastenjuhlissa näkynyt.

Lue myös: Muotiveska heilui näyttävästi! Kovaääninen Sofia Belórf köpötteli baariin – kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!