fbq
Kotimaa
03.09.2021 22:02
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan lukija
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Martina mutristeli rantakivillä: paidaton Hannu-rakas etsi hätääntyneenä kadonnutta kultaansa - katso kuvat!
Kotimaa
03.09.2021 22:02
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan lukija

Hyvinvointiyrittäjänä tunnettu Martina Aitolehti, 39, ja hänen kohukultansa ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 37, viettivät tällä viikolla aikaansa Espanjan auringon syleilyssä. Rikkaiden suosima luksuslomakohde Marbella on somen perusteella kohdellut kaksikkoa hyvin, sillä kumpainenkin on tahoillaan julkaissut kuvia omilla tileillään.

Lue lisää: Viinijuhlaa Espanjassa! Martina Aitolehti lähti Marbellan yöhön ja jätti Hannu-rakkaansa parvekkeelle - kuvat

Luksusvenesatama Puerto Banúksen alueella seikkaillut Martina ikuistettiin eilen (2.9.) kello kuuden aikaan poseeraamassa rantakivillä työryhmälleen. Hän kiinnitti oitis ohikulkijan huomion näyttävällä lookillaan.

- Tovin kestäneen mallisession jälkeen kolmikko pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa, satamasta supistaan.

Martina Aitolehti
- Kuvia otettiin parissakin eri lokaatiossa. Ensin seinän edustalla, sitten rantakivillä, Espanjasta liverrellään.

HANNU TULI ETSIMÄÄN

Hetkeä myöhemmin Hannu pelmahti yllättäen samaiselle alueelle. Paikallaolijan mukaan mies vaikutti olevan silminnähden närkästynyt, kun ei löytänytkään etsimäänsä.

- Hän katsoi hädissään, mihin muu porukka oli kadonnut. Sitten hän pälyili ympärilleen, tekstaili ja yritti ilmeisesti soittaakin jollekulle.

Lopulta Hannun raportoidaan suunnanneen etsimään muita läheiselle ostoskadulle.

Lue lisää: ”Ollut vaikea elää” Raiskaussyytteen saanut Hannu Pikkarainen poisti tunteikkaan somejulkaisunsa ja päivitti yhteiskuvan Martinan Nala-koiran kanssa

Hannu Pikkarainen
Ex-kiekkoilija pyöri paidattomana Martinaa etsien.

 KIITTELI PIKAVISIITISTÄ

Martina julkaisi kolme päivää sitten kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi matkan tarkoituksena olevan kuvausprojekti. Hän myös kehotti varautumaan upeisiin kuviin ja aurinkoisiin stooreihin. Tänään (3.9.) hän päivitti kiitoksensa anteliaasta reissusta Instagram-tililleen.

Upeaa materiaalia kuvattu, työryhmä ( + minä ) on virkistäytynyt ja ollaan täynnä inspiraatiota tulevaan syksyyn, hän hehkuttaa kuvan yhteydessä.

Seiska uutisoi kolme viikkoa sitten, että Hannu on saanut syytteen raiskauksesta. Viime viikolla myös kerrottiin, ettei pariskunta muutakaan saman katon alle, vaikka heidän niin kerrotaan yhdessä suunnitelleen.

Lue lisää: Avoliitto peruttu! Martina Aitolehti ja raiskauksesta syytetty Hannu Pikkarainen rikoskriisissä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »