fbq
martina aitolehti ja stefan therman espanjassa

Martina Aitolehti ja Stefan Therman järjestivät ökysynttärit Espanjassa: juhlapaikkana rikkaiden luksusranta – aurinkotuolipaikka 300 euroa!

Martina Aitolehden, 34, ja Stefan Thermanin, 30, parisuhde näyttää toistavan samaa kaavaa: erotaan ja palataan nopeasti yhteen.

Parisuhdeongelmat näyttivät olevan jälleen takanapäin, sillä paparazzien ikuistamat kuvat paljastavat pariskunnan olleen vauhdikkaalla juhlatuulella Espanjan Aurinkorannikolla.

Erokriisistä bilelomalle! Martina Aitolehti ja Stefan Therman pakenivat suhdekohua Espanjaan – kuva!

Liikemiehenä tunnettu Stefan Therman juhli Espanjassa tyylillä kolmikymppisiään, sillä juhlapaikaksi oli valikoitunut seurapiirien suosima rantalomakohde Espanjassa, Marbellassa. Hulppeiden jahtien ja luksusliikkeiden lisäksi kohteessa on sopivat paikat myös juhlimiselle, sillä kaupunki kuhisee mitä maineikkaimpia uima-allasalueita ja yökerhojakin, missä lomailija voi nauttia samppanjansa tyylillä.

 

#stefu30 ??? @bydidem @elina.alanne @annikachenkko @noraas ? @huaweimobilefi

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Wau, mitkä pakarat! Martina Aitolehti esitteli Espanjassa huimia kurvejaan uskaliaassa uimapuvussa nännit nöpöllään – kuvat!

Stefanin synttäriseurue ei suinkaan valinnut tavallista aurinkotuolia ja baaria drinkkien nauttimiseen, vaan juhlapaikaksi valittiin rikkaiden suosima Nikki Beach, mistä löytyy Aurinkorannikon parhaimmistoon kuuluvat rantaklubit.

 
Rannalla löytyy palveluita maan ja taivaan väliltä, mutta niihin ei kuitenkaan ole aivan tavallisella kaduntallaajalla varaa. Päivävuokra aurinkotuolistakin voi maksaa jopa 300 euroa puhumattakaan hotelliyön hinnoista. 

Martina Aitolehti ja Stefan nauttivat lämmöstä ystäväporukalla, johon kuuluivat muun muassa pokeritähti Jens Kyllönen ja Ilari Sahamiehen avopuoliso Elina Alanne.