Martina Aitolehti avautui somessa - pysähtyi isojen asioiden ääreen: "Enää ei päässyt karkuun"

Kotimaa | 24.02.2021 13:19

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti 38, avautui Instagram-julkaisussaan omasta voinnistaan.

Martina kertoo kirjoittaneensa tekstin kuntosalilla, alkulämmittelyn aikana. Hän kertoo haluavansa jakaa ajatuksiaan myös somen puolelle. 

- Mulla on elämässä asiat ihan älyttömän hyvin. Olen lasten kanssa terveitä, meillä on kaunis uusi unelmien koti, työtä riittää ja treeni kulkee paremmin kun pitkään aikaan, olen rakentanut toimivan alustan kaikelle, Martina iloitsee tekstissä.

Lue myös: Martina Aitolehti puolustaa etäsuhdettaan Iholla-sarjassa - ystävä ei usko suhteen toimivan: "Älä nyt lysää tätä mun onnea!"

Iholla-sarjassa nähtävä hyvinvointivalmentaja kertoo ohjelman tuoneen mieleen vanhoja asioita, jotka hän haluaa käsitellä uudelleen. 

- Mutta kuten tiedätte, mun koko elämä on mennyt pienessä ajassa uusiksi ja nyt alkuvuodesta olen tietoisesti tehnyt isoa suursiivousta myös omassa mielessä. IHOLLA -sarja on saanut paljon ajatuksia ja tunteita aikaan, jotka olen päättänyt purkaa uudelleen.

Lue myös: Sanaharkkaa! Martina Aitolehti, Stefan Therman ja Sofia Belórf kohtasivat ravintolassa – kuvat!

Martina muutti äskettäin uuteen asuntoon, ja se on hänen mukaansa pakottanut hänet pysähtymään isojen asioiden äärelle. 

- Muuton jälleen olen joutunut pysähtymään kaikkien isojen asioiden äärelle uudestaan, enää ei päässyt ns. karkuun. Ensimmäistä kertaa vuosiin olen pysähtynyt OIKEESTI olematta siinä selviytymis modessa ( vaikka täältä käsin se ei siltä varmasti näytä) Olen istunut terapiassa, mietiskellyt, juonut viiniä, urheillut, itkenyt , nauranut , laulanut ja tanssinut. Olen kohdannut mun tunteet, ajatukset, traumat ja heikkoudet just sellaisena kun ne on ja ollut valmis työstämään niitä, Martina kirjoittaa.

Lue myös: Martina Aitolehti vakavana suhteestaan mysteerirakkaansa kanssa: "Voinko oikeasti jatkaa elämää näin?"

Hyvinvointivalmentajan mukaan hän on kiitollinen kasvuprosessistaan. Hän haluaa jonain päivänä aloittaa taas puhdaalta pöydältä, kun sen aika on. 

- Prosessi on edelleen käynnissä, mutta valoa on jo näkyvissä. Olen hoksannut että asioiden kohtaaminen ja kriisit on isoja kiitollisuuden kohtia, hetkiä elämässä milloin kasvetaan ja kovaa. Kun mun suursiivous päättyy ( päättyy kun sen aika on ), pystyn aloittamaan täysin puhtaalta pöydältä ja rakentamaan jotain pysyvää ja äärimmäisen kaunista. Elämä ei tosiaan oo mikään helppo laji, mutta ehdottomasti opettelemisen arvoinen. Rakkautta, Martina totesi julkaisussaan.

Lue myös: Martina Aitolehti puolustaa etäsuhdettaan Iholla-sarjassa - ystävä ei usko suhteen toimivan: "Älä nyt lysää tätä mun onnea!" 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!