fbqMaria Veitolan hurja nuoruus - suosikkijuontaja kaksipyöräisen kyydissä: ”Oltiin saatettu maistella Carilloa” | Seiska
Katso kuva!
Maria Veitola

Maria Veitolan hurja nuoruus - suosikkijuontaja kaksipyöräisen kyydissä: ”Oltiin saatettu maistella Carilloa”

Kotimaa | 24.03.2021 19:01

Monista telkkariohjelmista tunnettu suosikkijuontaja Maria Veitola, 48, paljasti, millaisilla menopeleillä halusi nuorena ratsastaa. Hän oli innostunut radiojuontaja Janni Hussin alkuviikkoisesta Instagram-kuvasta, jossa tämä kertoi ensimmäisestä autostaan. 

Marialla taas ei nuorena autoa ollut, koska hänen mieleensä olivat enemmän kaksipyöräiset menopelit.  

- Mulla ei ole ikinä ollut omaa autoa, olin nuorena mopotyttö, Maria kertoo Instagram-tilillään. 

Lue myös:  Purkkirusketus, mikroshortsit ja tuubitoppi! Janni Hussi lähes tunnistamattomana – katso nostalginen nuoruuskuva! 

Harmillisesti juontajalla ei ollut jaettavana kuvaa luotettavasta 50-kuutioisesta Suzuki PV:stä, jolla hän oli Imatran katuja hallinnut. Nostalgisessa otoksessa näkyy sen sijaan hylätty mopo, jota hän yritti ystävänsä kanssa saada toimimaan, jotta olisivat päässeet kylille "pillurallille". 

- Kiertämään niitä kahta korttelia, mitä Imatralla kierrettiin perjantai- ja lauantai-iltana vasta- ja myötäpäivään. Pillurallilaiset pyörivät autoineen siinä ympärillä ja väijyivät ympyräparkissa kyytiläisiä. 

Lue myös: Yökyläilevä Maria Veitola julkaisi harvinaisen perhepotretin - Pohtii samalla pitkän parisuhteen edellytyksiä: "Kaikkea ei tarvitse jakaa"

Maria ei muistinsa mukaan autokyyteihin mennyt, koska oli oppinut jo aikaisemmin, ettei tuntemattomien kyytiin mennä. Mopon korjaamisessa tapahtui eräänlainen onni onnettomuudessa, josta juontaja kertoi julkaisunsa lopussa.

- Tämä ränsistynyt mopo ei liikahtanut ja hyvä niin, sillä oltiin saatettu maistella Carilloa, jonka Eppu Normaalin kitaristi, idolimme Juha Torvinen oli maininnut jossain haastattelussa lempijuomakseen.

Nuoruuskuvia

Maria on jakanut tänä vuonna sosiaalisessa mediassa muutamia kuvia omasta nuoruudestaan. Hän on päivitystensä yhteydessä kertonut tarinoita kuviin liittyen. Aiemmat julkaisut ovat olleet 1980- ja 90-luvuilta. 

Lue myös: Maria Veitola matkusti muistoissaan: melkoinen muotitietäjä - katso nostalginen hiihtolomakuva! 

Myöhäisemmältä vuosikymmeneltä otetussa kuvassa Maria on noin 25-vuotias, ja hän on juhlimassa Espanjassa. 

- Gaudit, baarit, kirpparit, puistot ja klubit, hilluttiin kaikki päivät ja yöt, eikä paljon nukuttu paitsi silloin, kun grillattiin itsemme rannalla anilliininpunaisiksi. Upeata oli, ja röökiä meni. Ai että. Onneksi ei mene enää.

Lue myös: Suosikkijuontaja Maria Veitola juhlistaa syntymäpäiviään hyisin menoin: "Ei vastaanottoa" - katso!

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Matti Matikainen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!