Katso kuvat!
Maria Veitola

Maria Veitola yökyläilee pääministeri Sanna Marinin luona – Tätä on luvassa: ”Aion haastaa Sannan!”

Kotimaa | 05.08.2021 16:02

Palkittu tv-sarja Yökylässä Maria Veitola palaa ruutuihin uuden kauden voimin torstaina 2.9. Sarjaa näyttää MTV3. Seitsemännen tuotantokauden jaksoissa Maria Veitola kyläilee esimerkiksi pääministerimme Sanna Marinin luona.

Lue myös: No nyt! Yökylässä Maria Veitola alkaa taas - suosikkijuontaja vierailee Sanna Marinin, Sampo Kaulasen ja Paula Vesalan luona

Ovensa Marialle avaavat hänen lisäkseen esimerkiksi uuden rakkauden löytänyt Paula Vesala sekä Äkäslompolossa asustavat Sampo ja Minttu Kaulanen.

Lue myös: Paula Vesalan lemmenliekki palaa täysillä! Intohimoista suutelua terassilla nuoren rakkaan kanssa, kamera ei häirinnyt – kuvat!

Yksi kauden odotetuimmista julkisuuden henkilöistä on varmasti Suomen pääministeri Sanna Marin, joka asustaa miehensä Markus Räikkösen ja pariskunnan yhteisen tyttären kanssa Kesärannassa.

Marian yökyläretki Sanna Marinin luokse on vasta edessä päin.
Maria odottaa jo yökyläretkeä Sanna Marinin luokse.

Marialle vierailu pääministerin virka-asunnolla ei ole hänen ensimmäisensä. Ensimmäisen kerran Maria tutustui Kesärantaan jo vuonna 2018.

– Olen käynyt Kesärannassa aikaisemminkin yökylässä Juha Sipilän luona. Odotan näkeväni, miten paikka on muuttunut ja onko siellä erilainen henki, Maria pohdiskelee ohjelman lehdistötilaisuudessa torstaina (5.8.).

– Juha Sipilän kanssahan meillä oli tosi hyvä kohtaaminen. Hän näyttäytyi tuolloin aika erilaisena, millainen hänen julkisuuskuvansa on poliitikkona.

Maria paljastaa yllättäen, että kaikkia jaksoja kuukauden päästä alkavalle kaudelle ei ole vielä edes kuvattuna.

– Emme ole vielä käyneet pääministerin luona. Olen menossa häneen luokseen yökyläilemään vasta tässä syksyllä.

Sanna Marin on antanut julkisuuteen hillityn kuvan itsestään. Myös Maria on laittanut tämän merkille ja haluaakin tarttua yövierailunsa aikana pääministerin kivikasvoisen olemuksen ytimeen.

– Sitä kovasti odotan ja toivonkin, että näkisi nykyisestä pääministeristä sen, mitä muuta hän on kuin se, syystäkin, vakava ja asiallinen tiedostustilaisuuksien täydellinen vetäjä, Maria analysoi.

Kesäranta on Marialle tuttu kohde. Viimeksi hän vieraili pääministeri Juha Sipilän luona vuonna 2018.
Kesäranta on Marialle tuttu kohde. Viimeksi hän vieraili pääministeri Juha Sipilän luona vuonna 2018.

Katsojat odottavat varmasti kuulevansa Sannan Marinin kannanoton muun muassa keväällä syntyneeseen aamiaiskohuun. Kesärannassa asuvalle pääministerille ja tämän perheelle on tarjottu kautta-aikain ateriaetu, jonka nimissä talouteen on saanut hankkia esimerkiksi aamiastarvikkeita. Iltalehden selvityksen mukaan etua on kuitenkin käytetty Marinin pääministerikaudella enemmän kuin aikoihin.

– Aion varmasti haastaa häntä jotenkin, Maria kommentoi Seiskalle päättäväisesti.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!