Marian suosikki tämän vuoden Masked Singer hahmoista on Supersankari. - Se oli suosikkini jo ennen artistin paljastumista.

Maria Veitola paljastaa ammatillisen haaveensa - "Arvostan sitä ammattia"

Kotimaa | 29.07.2021 18:39

Toimittaja Maria Veitola on ihastuttanut tv-katselijoita värikkäällä pukeutumisellaan television viihdeohjelmissa.

28. elokuuta alkavassa Masked Singer Suomi -ohjelmassa hahmoarvuuttelijana nähtävä Maria kertoi Seiskalle ohjelman lehdistötilaisuudessa, että myös ihmiset kadulla ja kaupan kassajonossa saattavat kommentoida positiivisesti hänen asujaan.

- Minulle saatetaan kassajonossa huudahtaa, että ihana värikkäät vaatteet sinulla! Jos voin vaikuttaa toistenkin mielialaan vaatevalinnoillani, niin toivottavasti muutkin ymmärtävät, millainen vaikutus pukeutumisella voi olla.

- Siivosin muutama vuosi sitten vaatekaapistani pois kaikki ankeat vaatteet, ja se vaikutti omaan, mutta ihme kyllä, myös muiden mielialaan.

Lue myös: Maria Veitolan uimapukukuvat naurattavat - "Aikuinen on terve, kun se leikkii"

Vaatesuunnittelu kiinnostaa

Ammatillisessa mielessäkin Maria Veitola voisi vaatesuunnittelusta kiinnostua, mutta vain inspiroivassa mielessä.

- En ole kuitenkaan pätevä vaatesuunnittelija, arvostan sitä ammattia ja jätän suunnittelun ammattilaiselle. Yhteistyö jonkun eettisiä arvoja suosivan ammattilaisen kanssa kiinnostaisi kyllä. Brändin pitäisi olla vastuullisesti toimiva, vaikka jokin By Maria Veitola -tyylinen mallisto yhdessä ammattisuunnittelijan kanssa.

Jotain esimakua Marian visuaalisista kyvyistä saatiin viime syksynä, kun Maria nimitettiin tavarataloketju Stockmannin vierailevaksi luovaksi johtajaksi.

Toimenkuvassaan Maria suunnitteli Helsingin keskustan Stockmannin tavarataloon väliaikaisen Style by Maria Veitola -pisteen. Karkkivärein loistaneessa pisteessä Maria esitteli omat suosikkinsa tavaratalon valikoimista.

Lue myös: Maria Veitolasta paljastui viherpeukalo - isoäidin neuvot auttavat: ”Ihana harrastus”

Näin upeana Maria Veitola edusti Harlinien kihlajaisissa.
Näin upeana Maria Veitola edusti Harlinien kihlajaisissa.

Ihanaa pynttäytyä!

Viimeisen vuoden aikana ei Mariakaan ole liiemmin juhlinut, koska koronarajoitukset estivät. Sitä suuremmalla syyllä Renny ja Johanna Harlinin kihlajaisjuhlat Kulosaaren Kasinolla Helsingissä puolitoista viikkoa sitten olivat tervetullutta vaihtelua arkeen. 

Kuten arvata saattaa, Maria sai jälleen kerran kehuja upeasta asuvalinnastaan. Paljetteja ja pitsiä yhdistänyt asu häikäisi, ja ennen kaikkea, toi iloa kantajansa lisäksi myös kanssajuhlijoille.

- Oli ihanaa olla Rennyn kihlajaisissa ja ihan toisissa tunnelmissa. Viimeisen vuoden ajan olen ollut aika arkinen, oli ihana pynttäytyä kunnolla. Ehkä värikkäät pukujuhlat kuuluvat näihin ankeisiin aikoihin, Maria pohtii.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!