Sebastien ja Maria

Maria Jungnerista eronnut Sebastien Cailliau: Elämä tuli tiellemme

Kotimaa | 17.05.2021 08:24

Tv-kuuluttaja Maria Jungnerista, 47, eronnut Sebastien Cailliau, 40, huomasi, että hänen nimensä nostettiin Suomessa lehtiartikkeleihin hänen ja Marian suhteen alusta saakka.

Maria ja Sebastien olivat yhdessä reilun vuoden, ja he erosivat viime syksynä. Seiska kertoi suhteen päättymisestä hiljattain.

Lue myös: Yllätysero! Maria Jungnerin ja ranskalaismiehen suhde päättyi

Liikemiehenä kansainvälisessä yrityksessä toimiva Sebastien paljastaa, että etäsuhde kaatui omaan mahdottomuuteensa. Hän kävi Suomessa töiden ja lastensa takia säännöllisesti, mutta se ei riittänyt pitämään suhdetta kasassa.

– Elimme Marian kanssa etäsuhteessa, ja käytimme sen vähäisen yhteisen aikamme kahdestaan, Sebastien sanoo.

Lue myös: Nyt puhuu Maria Jungnerista eronnut ranskalaiskomistus: En ole mikään pettäjämies!

Sebastien on asunut Suomessa 17 vuotta, hänellä on täällä ex-puolison kanssa lapset, ja hän matkustaa usein Helsingin ja Pariisin väliä.
Sebastien on asunut Suomessa 17 vuotta, hänellä on täällä ex-puolison kanssa lapset, ja hän matkustaa usein Helsingin ja Pariisin väliä.

Kiihkeät ranskalaiset

Ranskalaiset ovat Sebastienin mukaan flirttailevaa kansaa, etenkin verrattuna pidättyväisempiin suomalaisiin.

– Ranskalaiset ovat puheliaita ja kiihkeitä, ja se saatetaan käsittää varmasti joskus väärin. Käytöksemme voi aiheuttaa mustasukkaisuutta, mutta emme tarkoita sillä mitään pahaa. Joskus viaton flirtti otetaan liian vakavasti, Sebastien harmittelee.

Sebastien ei ole ollut suhteessa Marian jälkeen eikä aktiivisesti etsikään ketään.

– Arvostan suomalaisia naisia kovasti, he ovat itsenäisiä ja järkeviä, niin kuin suomalaiset ihmiset ylipäätään.

– Suomalaiset ovat vakavampia kuin ranskalaiset, jotka ovat ulospäinsuuntautuneita ja intohimoisempia. Suomalainen järkeistää, ranskalainen tunteilee, Sebastien arvioi.
– Suomalaiset ovat vakavampia kuin ranskalaiset, jotka ovat ulospäinsuuntautuneita ja intohimoisempia. Suomalainen järkeistää, ranskalainen tunteilee, Sebastien arvioi.

Lue myös: Rakastui suomalaisjulkkikseen! Ranskalainen Sebastien Cailliau päätyi tahtomattaan lehtien palstoille – eron jälkeen vihaviestejä puhelimeen

Hyvissä väleissä

Marian kanssa hän vakuuttaa olevansa hyvissä väleissä ja puhuu ex-naisystävästään kauniisti ja arvostavasti. Sebastien on kertonut Marialle, että aikoo antaa haastattelun heidän suhteestaan.

– Suhteemme ei päättynyt rakkauden loppumiseen, vaan tiellemme tuli elämä. Välimatka ja korona tekivät yhdessäolosta sietämätöntä.

– Minulla on Suomessa kaksi lasta suomalaisen ex-vaimoni kanssa, ja heidänkin näkemisensä alkoi käydä vaikeaksi. Ne harvat kerrat, kun olin Suomessa, halusin olla lasteni kanssa.

Lue myös: Ranskalaiskomistuksesta eronnut Maria Jungner suhteen päättymisestä: Se oli mahdoton yhtälö

Erilliset elämät

Yhteinen tulevaisuus näytti Sebastienin mukaan Marian kanssa mahdottomalta.

– Hänen elämänsä on täällä ja minun Pariisissa. Olen asunut Suomessa 17 vuotta, ja vierailen täällä säännöllisesti, mutta elämäni on nyt Ranskassa.

– Pidän ranskalaisesta elämäntavasta ja olen siunattu, että saan paeta Pariisin hektisyyttä ja sykkivää energiaa rauhalliseen ja kauniiseen Suomeen.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!