fbq
Kari Tapio ja Joona Jalkanen

Manageri Joona Jalkanen vastaa rahastusväitteisiin: Kari Tapio on bisnes ja Kari Jalkanen meidän faija!

Kari Tapion kuolemasta tuli kuluneeksi kymmenen vuotta joulukuun 7. päivänä. Iskelmälegendan kuoleman jälkeen hänen kuopuksensa Joona Jalkanen on vastannut isänsä muiston vaalimisesta. Hän on halunnut, että isän vaiheita käsitellään julkisuudessa kainostelematta.

– Äitini sanoi aina, että Kari Tapio on kansan omaisuutta, Joona kuvailee.

Keikkailu oli kuin huumetta! Joona Jalkanen muistelee Kari Tapion viimeistä kiertuetta: Isä koki vieroitusoireita, jos joutui olemaan kaksi viikkoa kotona

Myös syksyllä ilmestynyt Kari Tapion elämäkerta on huomattavan avoin. Joona kertoo vieneensä kirjailija Antti Heikkiselle taustamateriaaliksi pakettiautollisen tavaraa, kuten isänsä päiväkirjat.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kun Antti kävi tavaroita läpi, hän löysi jopa faijan piippurassit. Sanoin, että pääsetpähän hajulle, mitä blossea Klabbi on blaadannut, Joona veistelee ja räjähtää nauruun.

Joona Jalkanen vaikutti taustalla isänsä elämäkerran toimittamisessa. Hän luovutti kirjailija Antti Heikkiselle muun muassa iskelmälegendan päiväkirjoja.
Joona Jalkanen vaikutti taustalla isänsä elämäkerran toimittamisessa. Hän luovutti kirjailija Antti Heikkiselle muun muassa iskelmälegendan päiväkirjoja.

Kari Tapion poika Joona Jalkanen muistelee iskelmälegendan viimeistä päivää: Isä käski pitämään äidistä huolta

Karin elämästä on tehty kirjan lisäksi myös musikaali, laulunäytelmä ja elokuva.

– Isälle ehdotettiin elokuvantekoa jo 2000-luvun alussa. Hän oli hyvin otettu mutta jäi nöyrästi miettimään, riittääkö hänen elämäntarinansa elokuvaksi asti.

Kari Tapion poika Joona Jalkanen muistelee isänsä viimeistä iltaa: jatkot tuntemattomien miesten kanssa – ei suostunut palaamaan kotiin: "Äitisi vinoilee! Tulen, kun tulen"

Joona uskoo, että Kari olisi ylpeä siitä, miten hänen uransa työllistää edelleen niin monia ihmisiä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Joku ahdasmielinen ajattelee, että rahastamme isän muistolla. Vastaan siihen, että Kari Tapio on bisnes ja Kari Jalkanen meidän faija.