Mallilegenda Lola Odusoga julkaisi kuvan työmatkaltaan - Se oli tuntemattomalle somekommentoijalle liikaa: "Voin huonosti..."

Kotimaa | 08.03.2021 11:37

Entinen Miss Suomi vuosimallia 1996 Lola Odusoga, 43, julkaisi sarjan saamiaan törkyviestejä. Muun muassa Instagram-sivujensa tarinat-osioon kuvakaappauksia saamistaan törkykommenteista laittanut Lola kirjoittaa niiden yhteyteen että ”Jollain oli paha päivä tänään… Ja se päivä jatkui… Ja jatkui.

Lue myös: Tärkeä viesti! Lola Odusoga sai epämääräistä kommenttia kurveistaan - latasi heti perään uimapukukuvan

Kuvissa näkyy, kuinka tuntemattomaksi jäänyt somekommentoija nimittelee Lolaa tämän tuoreen Instagram-kuvan kommenteissa. Lola on poistanut törkykommentit jo sivuiltaan, mutta julkaisi kuvakaappaukset myös Twitter-tilillään.

Tai sanotaanko vaan, että ”Pavelilla” oli asiaa ja pari muutakin ”hauskaa” kommenttia oli, Lola kirjoittaa Twitterissä.

Voin huonosti kun näen aikuisen naisen joka on missimitoista muuttunut lähiövalaaksi.

Näin törkykommentoija esimerkiksi kirjoittaa Kanarialla Paratiisihotellia kuvaamassa olevalle Lolalle sekä utelee tämän bikinien alaosan kokoa. Kammottavia kommentteja tykittänyt henkilö myös haukkuu Lolan tatuoinnit, sekä tämän työn. Ilmeisesti törkeisiin henkilökohtaisuuksiin meneminen on oikeutettu juuri tällä Lolan ulkomaanmatkalla. Lola kuuluu Paratiisihotellin tuotantoryhmään ja on siksi matkustanut Kanarialle kuvaamaan sarjaa.

Kuvissa näkyy, kuinka ”Paveliksi” kutsuttu somekommentoija nimittelee Lolaa toinen toistaan törkeämmillä nimityksillä ja vertailee tätä jatkuvasti Radio Novan aamujuontajaan Minna Kuukkaan. Minna on Lolan tavoin saanut aiemminkin törkeitä kommentteja ulkonäöstään. Minna sai rajua ulkonäkökritiikkiä esimerkiksi vuoden 2018 Emma-gaalan jälkeen.

– Ulkonäköpalaute on valitettavasti osa julkista työtä. Perseen pitää kestää merivettä, Minna totesi vuotta myöhemmin Seiskalle.

Lue myös: Radiojuontaja Minna Kuukka rajun ulkonäkökritiikin kohteena – ”Perseen pitää kestää merivettä!”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!