fbq
maisa torppa

Maisa Torppa vaihtoi hoiva-alan ilmailuun - tuore lentoemäntä postasi kuuman univormukuvan: "Elämä yllätti ihan mielettömällä tavalla!"

Povipommi Maisa Torppa on viime vuosina opiskellut ahkerasti. Ensin hän alkoi sairaanhoitajaopinnot, jotka ovat edenneet pitkälle. Nyt Maisa on pätevöitynyt lentoemännäksi.

Elämä yllätti ihan mielettömällä tavalla! Viime ajat oon viettänyt hiljaiseloa, koska kaikki aika ja energia on mennyt todella haastavaan Norran matkustamohenkilökunnan turvallisuus- ja palvelukoulutukseen. On etuoikeutettua saada kuulua tähän mielettömään työporukkaan! Vastaanotto on ollut maailman ihaninta.

Maisa lisää, että aikoo viedä myös hoitajaopinnot loppuun.

Aikaisemmat opiskelut sairaanhoitajaksi jatkuu syksyllä (älkää luulkokkaan, että hoitoala jäisi, mutta tällä hetkellä elämä menee siivillä! 

Norra lentää Suomen sisäisiä lentoja, joten ulkomaanlennoilla Maisan palvelusta ei päästä nauttimaan - ainakaan vielä.

Lentäminen vaikuttaa olevan muutenkin iso osa Maisan arkea, sillä kaunotar on matkannut miehensä Jari-Matti Latvalan mukana rallikisoihin ja luksuslomille ympäri maailmaa.

Maisan jetset-tyyppinen elämä on toisinaan myös ärsyttänyt hänen Instagram-seuraajiaan. Monet ovat olleet sitä mieltä, että hoitoalan palkoilla ei bisnesluokassa lennellä. 

Tämä kuvapäivitys herätti ärtymystä osassa Maisan seuraajia.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala rakkauslomalla Keniassa: Ei tarvita sanoja, eikä meikkiä - katso kuva!

Jestas, miten seksikäs matka-asu! Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala lensivät luksuspuitteissa uudenvuoden viettoon - katso!

Maisa ymmärtää, että hänen mieltymisensä ykkösluokan elämäntyyliin aiheuttaa monissa tavan tallaajissa ristiriitaisia tunteita.

Viime jouluna Maisa kertoi olleensa vapaaehtoistyössä auttamassa köyhiä perheitä. Samalla hän pohti, että häntä hävettää oma materialistisuutensa, kun monilla suomalaisilla ei ole varaa edes kunnolliseen ruokaan. 

Hän myös tuumi, että esimerkiksi uusi ja kallis merkkilaukku ilahduttaa varsin lyhyen aikaa, ehkä viikon.