fbqMaarit Poussan ex-mies lataa Salatut elämät -tähden hakemasta lähestymiskiellosta: ”Tarkoitus vaikeuttaa suhdetta lapsiin” | Seiska
Maarit Poussa

Maarit Poussan ex-mies lataa Salatut elämät -tähden hakemasta lähestymiskiellosta: ”Tarkoitus vaikeuttaa suhdetta lapsiin”

Kotimaa | 17.11.2021 06:44

Salatuissa elämissä näyttelevän Maarit Poussan, 48, taustalta löytyy toraisa ero.

Seiskan tietojen mukaan riitely on jatkunut jo vuosia, ja likapyykkiä on pesty myös eri oikeusasteissa. Aiheena ovat olleet esimerkiksi avoliiton jälkeinen omaisuuden jako, huoltajuus ja lähestymiskieltojuttu.

Seiska tavoitti Maaritin ex-miehen kommentoimaan tilannetta.

– Emme ole olleet puheväleissä enää vuosiin. Oikeudessa on oltu milloin mistäkin syystä. Nykyään asianajajat hoitavat kaikki keskustelumme, ex-mies toteaa Seiskalle.

Maarit (2. oik.) on näytellyt Salatuissa elämissä Jutta Korhosta ensi kerran jo 2014 ja säännöllisesti vuodesta 2017 alkaen.
Maarit (2. oik.) on näytellyt Salatuissa elämissä Jutta Korhosta ensi kerran jo 2014 ja säännöllisesti vuodesta 2017 alkaen.

Lue myös: Oikeusriita rahasta! Salatut elämät -tähti Maarit Poussan ex-mies lataa: ”Kyllästyin maksamaan kaiken”

Helsingin käräjäoikeuteen on kertynyt satoja sivuja ex-pariskunnan riidoista. Tuomiolauselmissa kirjallisiksi todisteiksi on otettu niin kauppakuitteja, luottokorttilaskuja kuin remonttikustannusten tositteita.

– Kiltteyttäni ja tyhmyyttäni maksoin kaiken, ex-mies huokaa Seiskalle.

Käräjäoikeuden papereiden mukaan mies on väittänyt Maaritin hyötyneen hänestä vuosien aikana kaikkiaan yli 180 000 euroa.

Näyttelijä Maarit Poussa ja ex-mies eivät ole olleet puheväleissä vuosiin.
Näyttelijä Maarit Poussa ja ex-mies eivät ole olleet puheväleissä vuosiin.

Lue myös: Oikeusriidasta iso lasku! Salatut elämät -tähti Maarit Poussa määrättiin maksamaan ex-miehelleen kymmeniä tuhansia

Kolme lasta

Salkkarit-tähti on hakenut ex-miehelleen myös lähestymiskieltoa. Hakemuksessaan Maarit perusteli asiaa ex-parin kipakalla viestinvaihdolla.

Asian ratkaissut tuomari ei nähnyt hakemukselle perustetta.

– Lähestymiskiellon tarkoitus oli vaikeuttaa suhdettani lapsiin. En ollut tuolloin enää edes tekemisissä Maaritin kanssa muutoin kuin vastaamalla hänen viesteihinsä, ex-mies sanoo.

Ex-pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

Seiska ei lukuisista yrityksistä huolimatta tavoittanut Maarit Poussaa kommentoimaan asiaa.

Arkistovideolla Maarit vieraana Seiskan Viiniä ja viihdettä -sarjassa:

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!