Maajussi-Mustafan mitta tuli täyteen - lyttää suomalaismedian: ”Turpa kiinni!”

Kotimaa | 07.05.2021 16:31

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tuttu turkkilainen Mustafa Nural on ollut otsikoissa hänen taipaleestaan Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa. Hänen puheensa mustasukkaisuudesta saivat ohjelmassa Mustafan morsianehdokkaana olleen Sannan varpailleen. Lisäksi hän kertoi ohjelmassa haluavansa seksiä useita kertoja päivässä.

Lue myös: Maajussi-Mustafa ja Sanna käyvät kiivaan keskustelun mustasukkaisuudesta - keskustelu kääntyy tyrmäystippoihin ja saunakulttuuriin: "Se oli kyllä aika ratkaiseva tekijä"

Ramadan-paaston takia Mustafa kertoo olevansa pyörällä päästään. Sekavaan olotilaan hän tosin on jo tottunut, sen verran vauhdikkaasti Suomen media on pyöritellyt Mustia otsikoissa.

– En ole kyllästynyt suomalaisiin naisiin, vaan suomalaiseen lehdistöön. Lehdissä kirjoitetaan mitä sattuu ja televisiossa näytetään mitä halutaan, Mustafa kertoo.

Hän toteaa suorasanaisesti olevansa kyllästynyt suomalaismedioiden toimintaan.

– Toimittajat soittelevat minulle koko ajan, mutta nyt minä sanon kaikille, että turpa kiinni, minun kustannuksellani ette tee enää rahaa, Musti kertoo ja jatkaa haastattelua Seiskan reportterin kanssa.

Lue myös: Maajussi-Mustafan kysymykset ja pussausehdotukset hämmentävät morsianehdokkaita: "Se oli vähän liikaa"

Alanyan-maajussi toivoo, että julkisuudessa kerrottaisiin myös hänen hyvistä puolistaan.

– Olen avarakatseinen ja rakastan suomalaisia ihmisiä, en halua kenellekään pahaa. Laitatko siihen juttuun, että olen tosi mukava?

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!