fbqLove Island -Tommy sai lapsen - hehkuttaa Sandra-rakastaan: "En ole eläessäni ollut näin avuttomassa tilassa" | Seiska
Love island Tommy

Love Island -Tommy sai lapsen - hehkuttaa Sandra-rakastaan: "En ole eläessäni ollut näin avuttomassa tilassa"

Kotimaa | 25.11.2021 18:31

Love Island Suomen toiselta tuotantokaudelta tuttu Tommy Oksa ja hänen Sandra-rakkaansa ovat saaneet perheenlisäystä. 

Tommy kertoo ilouutisesta Instagram-tilillään. Alyssa-niminen tyttövauva on heidän ensimmäinen lapsi. 

- Ei ollut helppo tämän pikkuneidin matka tänne meidän luokse. Oon jo niin monesti hehkuttanut Sandran lujuutta tänne teille mutta totuus on se että mun sanat ei riitä kuvailee kuinka jäätävän uskomaton toi ihminen oli nyt kuluneen viikon aikana.

Lue myös: Yllätysuutinen! Love Island -Tommy ja fitnesskaunotar Sandra: Vauva tulossa!

Mies julkaisi videon kolmikosta ja kirjoitti pitkän rakkaudentäyteisen kirjoituksen, jossa hän ylistää Sandra-rakastaan. 

- En ole eläessäni ollut näin avuttomassa tilassa, jossa jouduin katsomaan viiden päivän ajan kun mulle rakkain ihminen kärsi jotta me saisimme perheeseen tämän uuden jäsenen.

Voin vaan todeta että mun kunnioitus, arvostus ja rakkaus Sandraa kohtaan moninkertaistui. Vetää ihan sanattomaksi nyt kun hän yrittää vähillä voimilla touhuta meidän lapsen kanssa vaikkei pääse edes itsenäisesti istumaan vuoteen reunalle. Oot kaikkea mitä olen naisessa aina toivonut ja siksi oon onnekas että saan nyt jakaa perheen sun kanssa, Tommy kirjoittaa.

Tommy seurusteli aiemmin Love Islandista tutun Nikitan kanssa. Ex-parin rakkaus roihahti ohjelman kuvauksissa, mutta he erosivat alkuvuodesta 2020.

Saman vuoden kesällä Tommy löysi Sandra-rakkaansa, ja he ilmoittivat tulevasta perheenlisäyksestä viime toukokuussa. 

Lue myös: Love Island-Tommy hehkuttaa kaunista uutta Sandra-rakastaan somessa: "Tämä ihminen saa mun sukat pyörimään ja henkselit paukkumaan" - kuva!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:MTV3, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!