fbqLOPPUUNMYYTY! Pakene pakkasta all inclusive -lomalle: lähde Seiskan upealle ja edulliselle lukijamatkalle Kanarialle 11.-18.2.2022 | Seiska
Vain Seiskassa!
Matkakuva

LOPPUUNMYYTY! Pakene pakkasta all inclusive -lomalle: lähde Seiskan upealle ja edulliselle lukijamatkalle Kanarialle 11.-18.2.2022

Kotimaa | 23.09.2021 12:38

Suuren suosion saanut matka on myyty loppuun. Seuraa tulevia matkoja osoitteessa seiska.fi.

Nauti auringosta, iloisesta ohjelmasta ja täyden palvelun lomasta Playa del Inglésissä 11.–18.2.2022 nyt edulliseen pakettihintaan. Hinta vain 699€!

Kun pakkanen paukkuu Suomessa, Kanarialla aurinko paistaa lämpimästi helmikuussakin. Vaivattomalla ja edullisella lukijamatkalla pääset kauas, mutta olet kuitenkin turvallisesti EU-alueella. 

Gran Canaria on saari, jossa voit nauttia lämmöstä hiekkadyyneillä tai yllättää itsesi lähtemällä retkille paikalliskyliin. Etelärannikon rantakohteiden ulkopuolella on vuoristokyliä, kalastajasatamia ja kansainvälinen suurkaupunki Las Palmas museoineen ja kulttuuririentoineen. 

Tai ehkä vain jäät hotellimme altaalle, sillä pakettihintaan sisältyvät kaikki ruuat ja drinkit koko viikon ajan! 

Kohteemme Playa Del Inglés hurmaa aina uudestaan. Upeaa hiekkarantaa on käveltävänä yli viisi kilometriä Maspalomasiin saakka. Inglésistä löytyy uusia trendikkäitä ravintoloita, klubeja ja myymälöitä sekä yhä ihanan retroja Suomi-baareja.

Varaa matkasi täältä.

Kanaria
Nämä Playa del Inglésin maisemat kutsuvat helmikuussa Seiskan lukijamatkalaisia.
Dyynit
Gran Canarian hiekkadyyneillä riittää tilaa nauttia auringosta, vaikka Suomessa paukkuu pakkanen.

Täysihoito alkoholijuomineen ja suorine lentoineen vain 699€

Seiskan lukijamatka on täydellinen paketti: siihen sisältyy iloista yhdessäoloa ja ohjelmaa, viikon täysihoito hotellissa, suomenkielinen opas, suorat menopaluu-lennot, matkalaukut ruumaan ja jopa lentokenttäkuljetukset kohteessa.

Hinta vain 699€ per henkilö (alkaen-hinta perustuu kahteen henkilöön huoneessa). Hotellin täysihoito sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen noutopöydästä ruokajuomineen (paikallisia alkoholijuomia, viinit, oluet, virvoitusjuomat).

Lue lisää ja varaa tästä: Matkapojat.

Loman aikana järjestetään seiskamaista viihdeohjelmaa sekä suosikkiartisti Leif Lindemanin tähdittämät tanssit. Matkaisäntänä on monilta matkoilta tuttu Seiskan päätoimittaja Jari Peltomäki.

Leif Lindeman
Suosikkiartisti Leif Lindeman tähdittää Seiskan lukijamatkaa ja tanssittaa matkan aikana.
Jari Peltomäki
Matkailualan ammattilainen ja kokenut matkanjohtaja, Seiskan vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki isännöi lukijamatkaa.

Hotellimme Corona Roja

Huoneistohotelli Corona Roja sijaitsee Playa del Inglesissä, mukavan rantakävelyn päässä upeasta San Agustinista.  Keskeisen sijainnin ansiosta kaupat, ravintolat ja yöelämä ovat lähettyvillä. Rannalle on vain 300 metriä. Hotellin allasalue aurinkotuoleineen ja -varjoineen sekä allasbaari ovat hyvin suosittuja. 

Hotellilla on tenniskenttä ja biljardi, ravintola ja baareja sekä kattoterassilta voit ihastella näköalaa aina Maspalomasin dyyneille saakka. Huoneet ovat todella suuria ja niissä on vuodesohva kolmannelle/neljännelle henkilölle. 

Hintaan kuuluu täysihoito, johon kuuluvat päivän kaikki ateriat ja välipalat juomineen (paikallisia alkoholijuomia, viinit, oluet, virvoitusjuomat). Corona Rojasta ei siis tarvitse viikkoon edes poistua, mutta toisaalta bussiasemakin on aivan hotellin vieressä eli yhteydet pelaavat.

Corona Roja
Hotellimme Corona Roja sijaitsee keskeisellä paikalla Inglésissä. Altaalla kelpaa loikoilla!

 

Aamiainen
Lukijamatkalla nautit all inclusive -täysihoidosta: aamiainen, lounas ja päivällinen sisältyvät hintaan, Kuva Corona Roja -hotellin aamiaiselta.

Uusi suora yhteys Kanarialle

Lentoyhtiö FlyToCanarias.com on avannut suoran reitin Helsingistä Las Palmasiin. Reitti lennetään moderneilla A321-koneilla. Helsingin lähtö- ja saapumisajat ovat iltapäivisin, mikä on kätevää pitkämatkalaisille. 

FlyToCanarias
FlyToCanarias-lentoyhtiö vie suoraan Helsingistä Las Palmasiin.

Lukijamatkan hintaan sisältyy kaikki tämä:

  • Suorat FlyToCanarias.Com:in meno-paluulennot Helsingistä Las Palmasiin
  • Matkalaukut ruumaan sekä kaikki lentokenttämaksut
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa Gran Canarialla
  • 7 yön majoitus Corona Roja -hotellissa Playa Del Inglesissä. Hotellin täysihoito sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen noutopöydästä ruokajuomineen (paikallisia alkoholijuomia, viinit, oluet, virvoitusjuomat). Aterioille kuuluu pukeutua arkisen tyylikkäästi, eli ranta-asu pitää vaihtaa hihalliseen paitaan. Tarjolla on myös jäätelöä, päivällä välipaloja (voileipiä, hampurilaisia, hot dogeja, pizzaa ja spagettia) sekä iltapäiväkahvia/-teetä, kakkua ja torttua. Baaritarjoilu klo 11–23 sisältää paikallisia alkoholijuomia, viiniä, olutta, virvoitusjuomia sekä kivennäisvettä.
  • Viikon ohjelman, tähtiartistimme esiintymiset ja suomenkielisen opastuksen

Hintaan ei sisälly:

  • Matkavakuutus. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että hänen vakuutuksensa on voimassa. Vakuutus pitää jokaisen itse hankkia ennen matkan alkua. 
  • Hotellin lisäpalvelut kuten wifi, turvalokero, erikoisateriat- tai juomat sekä retket. 
  • Tarjoilua lentokentällä ja lentokoneessa
Maspalomas
Maspalomasin kuuluisat dyynit odottavat helmikuussa!

Varaa heti!

Vain 699€ per henkilö. Hinta perustuu kahteen henkilöön samassa huoneessa. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa heti! Varausmaksu vain 25€ per henkilö. Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkapojat Oy.

Klikkaa tästä ja varaa.

Puhelin: 010 232 3200

myyntipalvelu@matkapojat.fi

Matkapojat
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja AOP

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!