fbq
Sofia Belórf

Lontoossa ökyillyt Sofia Belórf avautuu ikävästä vaivastaan

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf, 32, vieraili vastikään Lontoossa.

Kalliista tyylistään tuttu Sofia keikisteleekin kuvassa Lontoon kadulla yllään luksusbrändi Diorin Oblique Down -takki, jonka miesten malli maksaa uutena 2 700 euroa. Vilauttelipa Sofia jo aiemmin uskomatonta Hermèsin Birkin-veskaansa, jonka tarkkaa hintaa ei ole tiedossa. 

Harvinaislaatuisen käsilaukun hinnan tiedetään kuitenkin huitelevan useissa kymppitonneissa. Tavallisesti laukusta maksetaan noin 20 000-30 000 euroa.

Julkaisussa on näytillä myös selkeä iltatyylikuva. Sofia on ottanut kylpyhuoneessa peilin kautta omakuvan, jossa kimaltelee kauttaaltaan ökymerkki Balmainin yksiolkaimisessa mekossaan, Chanelin laukku turvallisesti kyynärtaipeessaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sofialta taipuu kuitenkin myös rento pukeutuminen tyylikkäästi. Viimeisten otosten joukossa hän poseeraa yleisessä vessassa yllään Alexander Wangin letkeä t-paita ja jalassaan Diorin lenkkarit. 

Sofia Belorfin ökylaukku herätti huomiota Lontoossa - hintaa jopa 30 000 euroa!

Lontoon-reissu sai kuitenkin katastrofaalisen päätöksen. Lääkärissä käynyt Sofia kertoo voinnistaan Instagram-seuraajilleen.

- Olis vaatinu lepoa koko viikon, mut ei auttanut kun sata to-do:ta, Sofia kertoi ja kuvaili näyttävänsä siltä, kuin olisi loman sijaan saapunut kotiin sodasta.

Sofia Belorfin Lontoon matka päättyi lääkäriin: "Näytän siltä kuin olisin tullut sodasta"

Tänään (24.3.) Sofian kiire jatkuu, eikä hän ole juuri saanut levätyksi. Kaunotar julkaisi Instagram-tarinoissaan videon, jonka yhteyteen on kirjoittanut yllättävän avautumisen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- En tiiä mikä meni vihkoon; sängyssä jo 23 eilen ja sain silti vain 2,5h unta, Sofia kertoo.

- Tsemppii vaan mulle, hän jatkaa ja mainitsee, ettei harmaa ja pilvinen sää varsinaisesti häntä piristä.

Sofia on kuitenkin päässyt nauttimaan vaahtoisesta kahvista, jonka luulisi sään sijaan piristävän. Hän kertoo unensaannin ongelmien olevan tuttu ja ikävä vaiva.

- Mulla on uniongelmia kausittain ja toivon nyt että saan sen taas hallintaan.

Lopulta Sofia on päätynyt shoppailemaan vintageliikkeeseen, ja materia on saanut hänet paremmalle tuulelle sekä ollut ilmeisesti ratkaisu hänen väsymykseensä. Mukaan näyttäisi kuvan perusteella tarttuneen ainakin kaksi takkia.

- Ah mitä aarteita löysin - kummasti piristyin, Sofia iloitsee.

Sofia Belórf kertoo podcastissa ensimmäisestä salasuhteestaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lontoo on Sofialle jo hyvin tuttu paikka. Hän asui suurkaupungissa erottuaan ex-aviomiehestään Niko Nousiaisesta vuonna 2018. Sofia muisteli aikoja Sofia Belórf – Alaston -podcastissa.

Hän tapaili Lontoossa mukavan oloista miestä, joka kuitenkin lopulta paljastui elävän täydellistä kaksoiselämää.

- Se oli kunnon litsari naamaan, että vittu herää, täällä meininki on ihan eri. Nämä äijät on kaikki ihan pleijereitä lähtökohtaisesti, Sofia muisteli kokemuksiaan.

Podcast: Tällaista miestä Sofia Belórf tapaili Lontoossa - kyseessä perheellinen urheilija