Bea Toivonen ja Jesse-rakas.

Lontoossa asuva Bea Toivonen edustaa Suomessa: Vihaisia puheluita Jesse-rakkaalta!

Kotimaa | 22.06.2021 06:04

Ex-missi Bea Toivonen on yksi tulevan Selviytyjät-kilpailun osallistujista. Kuvauksista Dominikaanisesta tasavallasta palattuaan hän edusti Wedding Garage -hääliikkeen kutsuvierasavajaisissa.

Bea on asunut jo usean vuoden Lontoossa muusikkorakkaansa Jessen kanssa.

– Kävin heti kisan jälkeen Lontoossa tapaamassa Jesseä sekä koiraamme. Oli niin pitkä aika, kun emme olleet missään yhteydessä toisiimme, Bea kertoili.

Lue myös: Missikaunotar Bea Toivonen Selviytyjät-kilpailusta: Pelkäsin henkisen jaksamisen puolesta

Vaikka lasta ei pariskunnalle vielä ole siunaantunut, heidän kotiinsa on ilmestynyt karvavauva.

– Meillä on 10 kuukautta vanha koiranpentu Bruno. Se on niin sanottu ”lockdown-koira”. Emme ottaneet sitä tietenkään koronakaranteenin takia, Bea tarkentaa.

Bealla ja hänen englantilaisella poikaystävällään Jessellä on koiranpentu, joka aiheuttaa Bean mukaan paljon työtä. – Se uikuttaa koko ajan, jos lähdemme kotoa minne vain.
Bealla ja hänen englantilaisella poikaystävällään Jessellä on koiranpentu, joka aiheuttaa Bean mukaan paljon työtä. – Se uikuttaa koko ajan, jos lähdemme kotoa minne vain.

Lue myös: Selviytyjät-kaunotar Bea Toivoselle uusi perheenjäsen: Vuokranantaja tuli vastaan

Jesse kaipaa minua kotiin

Vaikka Bean koti on Lontoossa, hän joutuu usein matkustamaan Suomeen. Poikaystävän onkin pitänyt huolehtia pariskunnan koirasta viime viikkojen aikana yksin.

– Bruno on tosiaan vähän hulivili, niin saan välillä Jesseltä vihaista puhelua, että milloin olen tulossa kotiin hoitamaan koiraamme. Hänelläkin alkaa taas olla enemmän keikkoja.

– Jessestä on tullut hieman ihmeellisiäkin puolia esiin, kun hän ei ole päässyt tekemään haluamiaan asioita. Se ei ole ollut helppoa.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!