fbqLontoon ja Helsingin välillä suhaava TTK-tuomari Jukka Haapalainen hektisestä arjestaan: Olen oppinut ennakoimaan | Seiska
Jukka Haapalainen

Lontoon ja Helsingin välillä suhaava TTK-tuomari Jukka Haapalainen hektisestä arjestaan: Olen oppinut ennakoimaan

Kotimaa | 18.10.2021 07:26

Tanssii tähtien kanssa -tuomarina tunnetun Jukka Haapalaisen, 55, leipä tulee pöytään tanssiopetuksella sekä tanssista kouluttamisella, luennoinnilla ja esiintymisillä. Jukalla on parhaillaankin kolme esiintymisproduktiota työn alla. Lisäksi hän suhaa pitkäaikaisen puolisonsa Sirpa Suutari-Jääskön kanssa alavariinsa Lontooseen, jossa heillä on viihtyisä kakkosasunto.

Lue lisää: TTK-tuomari Jukka Haapalainen suhaa kahden maan välillä: Lennän joka viikko Lontooseen

Vuonna 2002 kilpatanssin lopettaneet ja moninkertaisesti palkitut Jukka ja Sirpa lukeutuvat Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin kilpatanssipareihin.
Vuonna 2002 kilpatanssin lopettaneet ja moninkertaisesti palkitut Jukka ja Sirpa lukeutuvat Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin kilpatanssipareihin.

Inspiraatiota arjesta

Jukka myöntää suoraan kahden maan välillä elämisen olevan ajoittain rankkaa. Siinä on kuitenkin myös puolensa, ja taakkaa voi keventää tietyllä aikatauluttamisella.

– Olen oppinut ennakoimaan. Nykyään osaan tulla päivää aiemmin paikalle, enkä vain lennä viime tingassa suoraan tilanteeseen. Välillä olemme tosi väsyneitä, mutta siitäkin pääsee yli, kun osaa ottaa lepoa.

– Yritän myös valistaa itseäni viikoittain. Luen tosi paljon, ja katselen ympärilleni. Niin olen tehnyt aina kaikessa: inspiraation löytäminen päivittäisellä tasolla saa ihmisen pysymään liikkeessä, Jukka analysoi.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Lehtikuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!