Katso kuva!

Loistava työkeikka tunturissa! Samuli Edelmann työntouhussa – katso häikäisevä kuva kuvauksista

Kotimaa | 12.04.2021 18:31

Huippusuosittu näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann, 52, on tehnyt paluun elokuvien pariin. Näyttelijä julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän on Lapin aurinkoisissa maisemissa leffan kuvauksissa. 

- Terveiset Saariselältä Marja Pyykön ohjaaman Skimbagirls-elokuva kuvauksista, Samuli kertoo kuvatekstissään.

Laulajaa näyttää häikäisevän kirkkaana paistava aurinko tunturin huipulla, sillä hän siristää siinä silmiään sen verran kireästi kiinni. 

Lue myös: Paljonpuhuva kuva julki Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen ravintolaillasta – näyttelijäkaksikkoa luultiin pariskunnaksi! 

Samulin Instagram-kuvan taustalla näkyvät myös elokuvassa näyttelevät Matleena Kuusiniemi, 47, ja Ria Kataja, 45, jotka hän on lisännyt julkaisuunsa tunnistettaviksi. 

Taukoa

Samulilla on ollut muutaman vuoden tauko elokuvissa näyttelemisestä, sillä hänen edellinen leffaroolinsa oli vuoden 2018 Viulisti-elokuvassa.  Parhaiten Samuli tunnetaan kuitenkin roolisuorituksistaan useissa kotimaisissa klassikoissa, kuten Häjyt, Rööperi, Minä ja Morrison ja Vares

Lue myös: Kohumuhinoijien tulot julki! Samuli Edelmannin tienestit romahtivat pahasti - Katariina Kaitue ansaitsi liki yhtä paljon!

Kansainvälistä näkyvyyttä kotimainen tähti sai, kun hän näytteli vuonna 2011 julkaistussa Mission Impossible: Ghost Protocol -elokuvassa.

kuva all over press
Samuli Edelmann tekemässä pahoja kansainvälisenä roistona MI:Ghost Protocol -leffassa. Kuva All Over Press.

Kiihkeää suutelua

Seiskan paparazzi huomasi viime syyskuussa, kun Samuli hurjasteli salatreffeille esiinnyttyään Helsingin Savoy-teatterissa. Tuolloin Samulin treffikumppanina oli näyttelijä Katariina Kaitue.

Lue myös: Tässä ovat Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen kiihkeät muhinointikuvat: paparazzi iski parkkihallissa - citymaasturi lemmenpesänä!

Kaksikko ajeli Espoon Leppävaaraan Sello-kauppakeskuksen parkkihalliin, missä he alkoivat muhinoimaan autossa kiihkeästi. 

Kuva panu hörkkö
Samuli piteli Katariinasta tiukasti kiinni muhinointihetkellä. Kuva Panu Hörkkö.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan arksito, Instagram, All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!