Liian kuuma huomiokuva?! Laulajakaunotar Sannin jäätävä kysymys loppuelämästä jakoi mielipiteet - "Nyt oli ihan liian paha"

Kotimaa | 24.02.2021 19:30

Laulaja Sanni, 27, esitti seuraajilleen sosiaalisessa mediassa kiperän kysymyksen, mihin hän ei saanut yhtä selkeää vastausta.

Sanni oli julkaissut kysymyksensä yhteydessä upean kuvan, jossa kaunottaren intensiivinen katse katsoo luonnonkauniina suoraan kameraa kohti. Moni hänen seuraajistaan päätyikin kommentoimaan punakutrin kauneutta vaikean kysymyksen sijaan.

Sanni pohdiskeli kysymyksessään loppuelämää, johon oli tukalat kaksi vaihtoehtoa.

– Kumpi: Sul on koko loppuelämän liian kylmä vai liian kuuma? Sanni kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös: Laulaja Sannilta tunteikas päivitys vaikeasta aiheesta: "En halua tähän - maailmaan yhtään enempää hankaluutta kuin siinä jo on"

 

Sopiva lämpötila ei siis ollut vaihtoehtona, ja hankala kysymys jakoikin mielipiteet kahtia.

Ääääää älä kysele tällasii heiii vastaa ite, kirjoitti eräs seuraajista.

Hei nyt oli ihan liian paha... mut ehkä kylmä? Ihana kuva! kommentoi toinen.

– Liian kuuma, kirjoitti kolmas sydämen ja tuliemojin kera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

Viihtyy Shirlyn seurassa

Sanni on yhdistetty toistamiseen juontaja-missi Shirly Karviseen. Muutama viikko sitten Shirly ja Sanni viihtyivät Helsingin keskustan Chalupa-ravintolassa.

– Pari näytti viihtyvän hyvin kimpassa jutellen, nauraen ja nauttien ruuasta. Kaksikko oli läheisissä tunnelmissa, ja he vaihtoivat pusuja, joita voisi sanoa jopa kiihkeiksi suudelmiksi. Tuntui, että siinä olisi ollut ihan vahvaa tunnetta ilmassa, Seiskalle supistiin tuolloin.

Shirly on bongattu usein Sannin seurasta.
Shirly on bongattu usein Sannin seurasta.

Seiska paljasti Sannin ja Shirlyn yllättävän yhteyden viime vuoden lopulla, kun heidät bongattiin marraskuussa pussailemasta jyväskyläläisestä yökerhosta.

Silloin Sanni veti kaksi loppuunmyytyä keikkaa Jyväskylän kuuluisassa Lutakossa. Itsekin Jyväskylästä lähtöisin oleva Shirly vietti samaan aikaan viikonloppua vanhempiensa luona ja päätti lähteä lauantaina hieman viihteelle.

Lue myös: Suutelivat toisiaan! Laulaja Sanni ja Shirly Karvinen kuhertelivat estottomasti – kaiken kertova video!

Seiskan lukija bongasi naiset juhlatuulella suositusta yökerhosta Revolutionista.

– Julkkisnaiset kumosivat viiniä ja naureskelivat keskenään. Heillä oli tosi hauskaa, ja heidän välillään tuntui olevan muutakin kuin tyttöjen välistä ystävyyttä. Yhtäkkiä Shirly nojautui Sannia kohden ja suuteli tätä. Olimme siinä äijien kanssa ihan huutomerkkeinä!

Katso video Jyväskylän tapahtumista:

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!