fbq
Leena Harkimon perhe kasvoi karvaisella jäsenellä - söpöt kuvat!
Leena Harkimon perhe kasvoi karvaisella jäsenellä - söpöt kuvat!

Leena Harkimon perhe kasvoi karvaisella jäsenellä - söpöt kuvat!

Ex-kansanedustaja Leena Harkimo on mukana ensi keväänä MTV3-kanavalla alkavassa Huippujengi-sarjassa, jossa kahdeksan julkisuudesta tuttua henkilöä kipuaa Perun Andeille. 

– Se oli hyvin haastava kokemus yllättävien olosuhteiden takia. Myös kiipeäminen oli raskasta. Suurin osa muista sarjan tähdistä oli minulle tuntemattomia, sillä tunsin entuudestaan ainoastaan Janne Niinimaan. Lola Wallinkoski oli puolestaan hyvänpäiväntuttu, Leena Harkimo kertoi Seiskalle eilen tiistaina MTV:n pressitilaisuudessa.

Vaikka Leena ei työskentelekään enää kansanedustajana, elää hän omien sanojensa mukaan hyvin kiireistä arkea. Leenan ja hänen miehensä Timo Kousan perhe kasvoi hiljattain uudella, karvaisella jäsenellä.

– Hankimme hiljattain koiranpennun. Sen nimi on Skorpa, eli ruotsiksi korppu. Uusi perheenjäsen on rodultaan kääpiösnautseri.  

Skorpa ja Leenan poika Leo Harkimo

Leena ja hänen miehensä viettävät tänä vuonna erilaisen itsenäisyyspäivän, sillä pariskuntaa ei nähdä itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

– En ole vielä miettinyt, mitä teemme kyseisenä päivänä. Saattaa olla, että syömme hyvän illallisen ja katsomme toisella silmällä juhlia televisiosta, joka on sinällään uusi kokemus. Kyllä se kiinnostaa.

Oletko antanut kansanedustajaksi valitulle ex-miehellesi Hjallis Harkimolle neuvoja poliittiseen työhön?

– Hjallis ei kysele neuvoja, mutta totta kai puhumme poliittisista aiheista. Ehdin työskennellä sen verran kauan kansanedustajana, että minulla on edelleen eduskuntaryhmässä paljon ystäviä. Minulla ei ole kaipuuta politiikkaan, mutta kaipaan siellä työskenteleviä ihmisiä. Meillä oli viime viikolla veteraanikansanedustajien 25-vuotistapaaminen Pikkuparlamentissa.