fbq
Kotimaa
23.06.2021 18:52
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Matti Matikainen
Virpi Miettinen
Leena Brusiinin kuolinuutinen tavoitti ex-missi Virpi Miettisen – muistelee lämmöllä kollegaansa: ”Surullista”
Kotimaa
23.06.2021 18:52
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Matti Matikainen

Seiska uutisoi keskiviikkona (23.6.) missilegenda Leena Brusiinin yllättävästä poismenosta. Brusiinin kuolema pysyi salassa lähes kahden ja puolen vuoden ajan.

Brusiin oli kuollessaan 72-vuotias.

Lue myösMiss Suomi ja Miss Eurooppa Leena Brusiin on kuollut - missilegendan poismeno pysyi salassa reilusti yli 2 vuotta

Virpi Miettinen esitteli vuonna 2019 kuvaa itsestään ja kilpasisaristaan.
Virpi Miettinen esitteli vuonna 2019 kuvaa itsestään ja kilpasisaristaan.

 

Leena Brusiin kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1968. Kolme vuotta aiemmin Suomen kauneimman naisen tittelin vei Virpi Miettinen, 75, jolle tieto missikollegansa poismenosta tuli täytenä yllätyksenä.

– En todellakaan ole kuullut. On kyllä vähän surullista kuulla tämä. Näitä kaunottaria näköjään alkaa tippumaan, Virpi huokaisee.

Lue myös: Mystisesti kuolleen Leena Brusiinin uskomaton elämä: professorin tyttärestä missilegendaksi, Vesku Loirin näyttelijäpariksi ja julkkiskirjailijan puolisoksi – sitten hän katosi täysin

Virpi kertoo Seiskalle, ettei ole ollut vuosiin yhteyksissä Brusiiniin. Malleina työskennellessään naiset olivat kuitenkin jatkuvasti tekemisissä toistensa kanssa.

– Niihin aikoihin, kun Leena oli Miss Suomi ja Miss Eurooppa, teimme paljon näytöksiä yhdessä. Muistan, että jotain tietenkin jutustelimme aina näytösten väliajoilla.

– Hän oli upea nainen. Leenan kanssa oli oikein miellyttävää työskennellä, Virpi muistelee.

– On se kurjaa, kun tuollaiset upeat kaunottaret lähtevät. Hänkin oli minua niin paljon nuorempi. Erittäin miellyttävä neitokainen ja oikein mukava luonteinen.